Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pár infó szeretnék a 72 órás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár infó szeretnék a 72 órás tablettáról? Kérdések lent

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok de több mint fél éve van barátom, már rengeteget pettingeltünk és mostmár lassan megis történik a "nagy" dolog. Még sosem voltam nőgyógyásznál, de szeretnék feliratni 72 órás tabit hogy biztonság kedvéért legyen itthon. Ezt ugye nőgyógyász írja fel? És ő megis fog előtte vizsgálni( úgyértem h benyúl) vagy csak kérdezget pár dolgot ?Körülbelül mennyibe fog fájni? Hány tablettát tartalmaz a doboz? Meddig tartható el?

köszönöm szépen előre is :)

2010. márc. 19. 20:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%
Kerítést nem akarsz építeni a puncid köré???
2010. márc. 19. 20:22
 12/21 A kérdező kommentje:
pfff
2010. márc. 19. 20:33
 13/21 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy minek az ördögöt a falra festeni?

Ilyenkor nem szabadna ilyenre gondolni...

Tudod a negatív gondolatok egy idő után valóra is válnak.

2010. márc. 19. 20:37
 14/21 anonim ***** válasza:

inkább fogamzásgátlót írass fel, kb ugyan annyi mint a 72 órás (mi 5500 kaptuk meg...)

a doboz 1 vagy 2 tablettát tartalmaz, és csak azt hiszem 85% az esély arra hogy használ, ráadásul teljesen felborítja a hormonháztartásod

amúgy ige, nődoki írja fel, előtte nem végez vizsgálatot(nálam legalábbis nem volt), hát pár dolgot lehet, hogy kérdez, meg elmondja, hogy ha már nemi élet élsz, rendszeresen jár ellenőrzésre

de szerintem tényleg ne esemény utánit írass fel, hanem akkor inkább fogamzásgátlót

2010. márc. 19. 21:51
 15/21 anonim ***** válasza:
azért mondtam, h ovszer + pharmatex, mert ha ki is szakad az ovszer, a pharmatex még mindig ott van, mint utolsó megoldás. nem kell a 72 oras, az csak még nagyobb károkat okoz. ha 2 módszert is kombinálsz, akkor nem lehet gond.
2010. márc. 19. 21:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit izélnek itt ennyien, szerintem egyáltalán nem hülyeség. Ugyanis a 72 órás tabletta hatékonysága annál rosszabb, minél később veszik be. (0-24 óra: 95%, 24-48: 86%, 48-72: 56%)

Egyáltalán nem felelőtlenség otthon tartani egyet, végszükség esetére. Ő is írta, hogy nem poénból akarja bevenni, csak ha tényleg gáz van. Ez még szerintem nem a túlbiztosítás kategória. Az sokkal nagyobb hülyeség, mikor vki szedi a rendes fogamzásgátló tablettát, és mellette még óvszerrel védekezik. (Mert a felelőtlen védekezés nélküli szex mellett most ez lett a másik divat ezen az oldalon...)

Kérdező:

Nem csak nőgyógyász írhatja fel (háziorvos is pl, vagy vannak tiniambulanciák, ahol szintén felírják)

Valószínűleg nem vizsgál meg előtte, mert azt fogja gondolni, hogy sürgős. De ha elmondod neki, hogy mi a helyzet, szerintem akkor sem vizsgál meg.

Kb. 5-6 ezer forint a tabletta, és csak egy tabletta van benne (illetve van olyan, amiben kettő v. három, de csak azért, mert azokat egymás után kell bevenni, tehát tulajdonképpen az is csak egy alkalomra jó).

2010. márc. 19. 22:13
 17/21 anonim ***** válasza:
jó, persze, legyen otthon. de ha spermicidet kombinálnak ovszerrel, meg még esetleg naptármódszerrel, akkor ugy is tuti.
2010. márc. 19. 22:16
 18/21 A kérdező kommentje:
22:13 köszönöm hogy végre van valaki aki nemnéz teljesen idiótának
2010. márc. 19. 22:23
 19/21 anonim ***** válasza:
én se nézlek idiótának. de az ilyen tabikat nem szabad sokszor, csak évente max. 2-3 x bevenni. az is sok már. inkább a dupla védekezés. tabit miért nem szedsz?
2010. márc. 19. 22:27
 20/21 anonim válasza:

fogamzásagátló a megfelelő ,nemazesemény utáni tabi.

persze az is csak akor ha normálisan beszeded,idpben, és nemmaradki egy szem sem.

amugy az esemény utáni 5340 forint..legalábbis amit én ismerek

2010. márc. 20. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!