Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygyűrűvel kapcsolatban vannak tapasztalataitok?
Barátnőm nuvaringet használ, azért döntöttünk emellett, mert kevesebb a mellékhatása mint a tablettának. Szex előtt mindig kivesszük, és úgy szexelünk.
Pár alkalommal szeretkeztünk úgy is, hogy benn maradta a gyűrű. 17centis a farkam, vastagsága 5 cm. Gyűrűvel kicsit kényelmetlen volt számára, és számomra is. De mint mondtam egy nap 3 órát maradhat hüvelyen kívül.
Én is tabit szedtem, de 4 hónapja áttértem a nuvaringre (hüvelygyűrű) és annyira nagyon meg vagyok vele elégedve. Egyáltalán nem macerás, nem kell minden nap bogyókat szedni, és odafigyelni h. bevetted e.
Én egyáltalán nem érzem és soha nem csúszott le (én 170cm vagyok, de sztem semmi köze ehhez), és a Páromnak is 17cm és 5cm vastag a farka, és azt mondja hogy nagyon ritkán érzi szex közben, de az sem zavaró egyáltalán. Én meg még soha nem éreztem szex közben sem. Szex miatt soha nem vettem még ki a gyűrűt. Csak ajánlani tudom. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!