Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom az idegességre, ez lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel szeretkeztünk, hnap lesz 2 hete. Ekkor járt a ciklusa 21. napja körül. Ultra Safa Lyfestyle gumival védekeztünk, nem szakadt ki, megnéztem csap alatt (megtöltöttem vízzel). Többször elmentem, egyszer sem belé, mindig váltottunk gumit. Amikor egyszer kihúztam, akkor viszont olyat láttam, mintha vmi nedv (pl.. ondó) csapott volna ki a hüvelye irányába. Ekkor se volt lyukas a gumi és nem is mehetett bele ondó, mert végig rajtam volt, de nem tudom mi lehetett az a nedv, talán hüvelynedv, vagy nem tom. Most meg már egy hete nem jött meg neki, de volt már "mindjárt megjön" érzése, halálra izgulja magát miatta, teljesen kétségbe vagyunk esve és értetlenül állunk a dolog előtt, nagyon szeretem őt és nem szeretném, h rossz legyen neki. Kérlek segítsetek!2010. márc. 18. 17:40
11/17 anonim válasza:
Vélhetően tényleg az ő nedve volt,az idegességtől meg pláne csúszni fog még.
Vegyetek tesztet mindenképpen,a megnyugtatása végett.
12/17 anonim válasza:
A mensi a szextől inkább hamarabb szokott megjönni,minthogy késleltesse.Szerintem sem terhes,ha tényleg minden úgy történt,ahogy leírtad.Valószínüleg az ő nedve volt.A mensije pedig az idegességtől késhet,pláne,ha már volt majdnem megjön érzése.A tesztet pedig jó lenne sürgősen megcsinálni.
13/17 anonim válasza:
Dehogy terhes a barátnőd, az csak hüvelyváladék. Addig fog félni a teszttől, ameddig ki nem bontja a csomagolásából. Hidd el nekem. Szépen vegyél neki egyet, lássa meg, hogy negatív, utána másnap meg fog neki jönni. Tönkreteszi a hormonrendszerét ezzel az idegeskedéssel.
14/17 anonim válasza:
van olyan is, hogy noi ejakulacio...tehat nagy valoszinuseggel az o nedve volt az...idegesseg miatt keshet a menstruacio...ha egy het mulva sem jon meg, akkor mar baj lehet, akkor majd vegyetek egy tesztet....
15/17 anonim válasza:
Biztos terhes!Mi is így jártunk, nekünk is azt írták nem lehet, meg nedvek.Bent van a szülészeten, minden percben szülhet....
16/17 anonim válasza:
19:40-es jó apa lehetsz,ha te közben a gyakori kérdésekre irogatsz,míg a párod éppen szül. :) A kamu hozászólásokkal pedig nincs a kérdező kisegítve.
Egyébként már írtam,vegyetek tesztet,akkor megnyugszik és meg fog neki jönni.
17/17 anonim válasza:
Velem is volt már, hogy késett, pedig mi is mindig védekezünk, és megnézzük a gumit. Pl nekem 4 napot késett most. Tegnap már rohantam tesztért. negatív lett. Reggel megjött. Szóval az idegesség, stressz, iskolai gondok stb is kiválthatja. Vegyél neki egy tesztet, és akkor megnyugodtok mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!