Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom az idegességre, ez lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel szeretkeztünk, hnap lesz 2 hete. Ekkor járt a ciklusa 21. napja körül. Ultra Safa Lyfestyle gumival védekeztünk, nem szakadt ki, megnéztem csap alatt (megtöltöttem vízzel). Többször elmentem, egyszer sem belé, mindig váltottunk gumit. Amikor egyszer kihúztam, akkor viszont olyat láttam, mintha vmi nedv (pl.. ondó) csapott volna ki a hüvelye irányába. Ekkor se volt lyukas a gumi és nem is mehetett bele ondó, mert végig rajtam volt, de nem tudom mi lehetett az a nedv, talán hüvelynedv, vagy nem tom. Most meg már egy hete nem jött meg neki, de volt már "mindjárt megjön" érzése, halálra izgulja magát miatta, teljesen kétségbe vagyunk esve és értetlenül állunk a dolog előtt, nagyon szeretem őt és nem szeretném, h rossz legyen neki. Kérlek segítsetek!
Az óvszer 100000%os védelmet nyújt ha nem szakad ki. Ha tényleg ellenőrizted, és nem lyukas, akkor nincs ok az aggodalomra.
2010. márc. 18. 17:41
2/17 anonim válasza:
az ő nedve volt. nem valószínű hogy terhes de könnyen kideríthető egy kb 1000 ftos teszt segítségével.
3/17 anonim válasza:
Vegyetek egy tesztet.
4/17 anonim válasza:
ha védekeztetek, és ha úgy ahogy mondtad, nincs okod az aggodalomra.. de hogy megnyugodjatok, sztem vegyen egy tesztet..
2010. márc. 18. 17:42
5/17 anonim válasza:
hát ha a gumi nem szakadt ki és nem mentél el benne gumi nélkül, akkor nem kerülhetett ondó a hüvelybe, tehát nem lehet terhes, a barátnődnek azért volt "mindjárt megjön" érzése, mert megfog neki jönni, csak a stressz miatt most késik, nyugodjon meg és megfog neki jönni :)
18/l
2010. márc. 18. 17:42
6/17 A kérdező kommentje:
Olyat is hallottam, h egy aktus kitolhatja a vérzés időpontját... Egszerűen nem tud megnyugodni, tesztet meg nem mer venni, mert fél az eredményétől. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. márc. 18. 17:44
7/17 anonim válasza:
nem mer venni mert fél az eredménytől
gratulálok basszus, jézusom.... erre inkább nem mondok semmit
2010. márc. 18. 17:46
8/17 anonim válasza:
végülis igaz, amit nem tud az ember, az nem fáj:D csak a kerekedő pocakot már nem lehet abortálni.
2010. márc. 18. 17:50
9/17 anonim válasza:
terhes
2010. márc. 18. 17:53
10/17 anonim válasza:
én sem hiszem h terhes lenne, hiszen mindenre vigyáztatok:)
az lehetett az ő nedve, vagyis valószínű h az övé volt:)
de vegyetek dmbe v rossmannba egy 700ftos tesztet az kimutatja már h van e gond
és attól h nem mer tesztelni a gyerek még nem múlik el:)
egyik barátnőm se merte megnézni, most 1 éves anyuka:)
de nyugodj meg nem terhes a barátnőd:)
és ink gyorsan egy teszt és nem kell többet stresszelni és akor megjön menstruációja is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!