Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót, hogy fizetitek felesben vagy csak a pasi?
Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 08:36
13/20 anonim válasza:
úgy látom itt én vagyok az egyetlen srác akinek alap, hogy beszáll az összegbe... szomorú
14/20 anonim válasza:
A párom beszállt volna a felesbe, de mondtam neki, hogy nem kell. Az bántott volna, ha nem ajánlja fel magától, de így elégedett vagyok.
16/20 anonim válasza:
Magamnak fizetem , de volt már, hogy nem volt pénzem, és a barátomat kértem meg. Szívesen kifizette, és tudom, hogy máskor is fizetné/adna bele, ha megkérném.
17/20 anonim válasza:
Én kifizetem a mostani barátnőmnek.Nem nagyképűségből írom,de jól keresek és inkább ezt fizetem mint 20 évig a gyerektartást.
18/20 anonim válasza:
Aki éppen jár gyógyszertár felé, az megveszi. Közös érdek, közös élvezet, közös terhek.
19/20 anonim válasza:
Nekem most legutóbb a baràtom kifizette a 3 havit, de amùgy felesben szoktuk :)
20/20 anonim válasza:
A no felelossege a fogamzasgatlo...az o szervezetebe kerul igy o fizeti. En sajat magamnak fizetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!