Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tudom, hogy utáljátok, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy utáljátok, de lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Gumi szakadt, későn vettük észre. Nem erre várok választ, tudjuk használni, most nemtudom mi történhetett. Nagyjából 24 órán belül vettem be 72 órásat, a ciklusom 8ik napján voltam. 6 nap mulva megjött, majd "rendes idöben" másodszorra is megjött kb 2 héttel később. Most már 4 napja késik! Van okom aggódni?
2010. márc. 17. 22:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Te már aggódsz!
2010. márc. 17. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:

bazz 72 órás meg már 2szer is megjött?

tudod mit? terhes vagy.

2010. márc. 17. 22:05
 3/12 anonim ***** válasza:
nem nyugi azért van mert a tabi hormontartalmú és összezavarta a hormonháztartásodat de nyugi nem lesz gond:)
2010. márc. 17. 22:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Itt olvasok ilyeneket, hogy a menstruáció még semmire sem biztosíték, ráadásul rövidebb is volt mind a kettő, mint szokott, és az egyik ilyen köztes vérzés szerű valami volt. ÉS igen, már aggódok, csak nem tudom feleslegesen-e.
2010. márc. 17. 22:08
 5/12 anonim ***** válasza:

így van. akkora mennyiségű hormon,h a szervezet egyszeriben nem tudja feldolgozni, és ezért ilyen furcsaságokat csinál.

egyszer én is jártam már így, nem 72 órás tablettát, de más hormontartalmú készítményt kellett szednem (azt hiszem vmi olyasmi volt, h a menzeszem nem volt a megfelelő, és azt kellett rendbe hozni), és akkor megvolt 2 napig, aztán 3 napig semmi, aztán megint megjött... nyomorult egy helyzet volt. Tudom, ennek semmi köze a terhességhez, csak azért írtam, h megnyugtassalak, a gyógyszer csinálta. :)

23L

2010. márc. 17. 22:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz egy tesztet? Már kimutatná,ha terhes lennél.Egyébként szerintem is a 72 órás kavart be,de mivel nincs röntgen szemem,hogy beléd lássak,ezért ajánlom a tesztet,az megmondja neked,hogy mi a helyzet.
2010. márc. 17. 22:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Nemtudok gyogyszertárba jutni még min 4 napig :(
2010. márc. 17. 22:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Azon a 4 napon most múlik valami?

Ha nem vagy terhes, akkor 4 nap múlva kiderül, h nem vagy terhes, és megnyugodhatsz. Addig meg még izgulhatsz egy kicsit (sztem feleslegesen), és talán még a menzeszed is megjön addig.

Ha terhes vagy, mit változtat ez a 4 nap? Ha 4 nappal hamarabb tudod meg, vissza tudod csinálni?

Szóval amint lesz rá lehetőséged, menj gyógyszertárba, és vegyél tesztet.

2010. márc. 17. 22:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Basszus egy 72 órás tablettában annyi hormon van, hogy örülhetsz, h egyáltalán vér jött belőled. Biztos nem vagy terhes, aggodalmad nem indokolt.
2010. márc. 17. 23:04
 10/12 anonim ***** válasza:
vegyél tesztet a rosmanban is van!
2010. márc. 18. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!