Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet együtt vagy mennyi időnek kell eltelnie a kettő között?
Kiegészítő védekezés az antibiotikumos kezelés után legalább még egy hétig javasolt. A tabletta az első szemtől csak akkor véd, ha a menstruáció első napján veszed be (ha az most van, akkor sem vagy védett teljesen az antibiotikum miatt).
Szerintem a két bogyó bevétele között hagyj 1-2 óra szünetet. Lehet nem fontos, de én sztem tartanék.
Az antibiotikum csökkenti a fog.gátló hatását..nem szünteti meg teljesen.
És ez függ a 2 gyógyszertől is.
Én több,mint 3 éve szedek fog.gátlót.Nem egyszer voltam már beteg és szedtem antibiotikum..még is ugyan úgy szedtem mind a kettőt,nem volt kiegészítő védekezés és nem lett belőle baj.
Mivel elsősorban ciszta miatt szeded,szerintem is szedd be,és tarts pár óra szünetet a két bevétel között.
A betegtájékoztatóban is az van,hogy CSÖKKENTHETI a fog.gátló hatását (néha),nem megszünteti.
Persze mellette gumi.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!