Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszert ajánlotok? A barátomnak átlagos méretei vannak. Valami olyat keresek ami megbízható, és biztos nem lyukad ki, de nem is olyan drága. Tudom, nem az én dolgom megvenni, de kiváncsi vagyok a véleményetekre. L
Primeros (főleg a kék).
Masculan PUR.
Èn a Durexre esküszöm...
Sokszor akciòs ès kivàllò a minősège...:)
Azért abban nem értek egyet, hogy nem a te dolgod megvenni? Miért, csak a barátodé? Elvégre te sem akarsz gyereket, vagy igen? Szóval lehet, hogy lesz olyan, hogy neked kell megvenni, hisz mindkettőtök érdeke!
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, évek óta a Maculan-t használjuk a párommal, mással is használtam már, soha nem lyukadt ki és nem is drága. Korábban Lifestyle is volt, azzal sem volt semmi gond.
Életem során egyetlen egy gumi szakadt ki, szerencsére még felhúzáskor és az is Durex volt.:)
Amúgy nem olcsóbb a fog. gátló szerintem utolsó. Mert ha hetente 3 gumi megy el, akkor az kb. 12 egy hónapban. Én 1.000 Ft-ért szoktam venni 10 db-osat, a fog. gátló pedig 1 hónapra kb. 2.000 Ft. Szóval szerintem a gumi olcsóbb, kivéve annak, aki hetente elhasznál egy doboz gumit!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!