Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen óvszert ajánlotok? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smile0 kérdése:

Milyen óvszert ajánlotok? A barátomnak átlagos méretei vannak. Valami olyat keresek ami megbízható, és biztos nem lyukad ki, de nem is olyan drága. Tudom, nem az én dolgom megvenni, de kiváncsi vagyok a véleményetekre. L

Figyelt kérdés
2015. okt. 24. 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
mi sokáig a barátommal lifestyles-t használtunk az ultra safe-et. meg a fekete skyn-t is kipróbáltuk. most preventivo large-ot használunk azt a rossmannban lehet kapni és olcsóbb sose volt még vele gond.
2015. okt. 24. 11:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekünk a Lifestyle Skyn nagyon bevált, főleg mert engem kicsit irritált a latex. De amúgy is sokkal jobb érzés a páromnak is, nekem is. Árban viszont... Sajna nem olcsó. De érdemes többet kipróbálni, hogy nektek mi jön be.
2015. okt. 24. 11:53
 3/13 anonim válasza:

Primeros (főleg a kék).

Masculan PUR.

2015. okt. 24. 12:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Èn a Durexre esküszöm...

Sokszor akciòs ès kivàllò a minősège...:)

2015. okt. 24. 14:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Azért abban nem értek egyet, hogy nem a te dolgod megvenni? Miért, csak a barátodé? Elvégre te sem akarsz gyereket, vagy igen? Szóval lehet, hogy lesz olyan, hogy neked kell megvenni, hisz mindkettőtök érdeke!

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, évek óta a Maculan-t használjuk a párommal, mással is használtam már, soha nem lyukadt ki és nem is drága. Korábban Lifestyle is volt, azzal sem volt semmi gond.

2015. okt. 24. 14:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Lifestyle :) kb 150 db-ból egy sem szakadt ki
2015. okt. 24. 16:21
 7/13 anonim válasza:
Nekünk egyszer a párommal a Durex kilyukadt :-) !! Azóta inkább tablettát szedek és eddig nem volt vele gond ! És jobban kijövünk 3hónapra minthogy megvennénk a 3db-os gumikat hetente. De mindenki máshogy gondolkodik.
2015. okt. 24. 17:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Életem során egyetlen egy gumi szakadt ki, szerencsére még felhúzáskor és az is Durex volt.:)

Amúgy nem olcsóbb a fog. gátló szerintem utolsó. Mert ha hetente 3 gumi megy el, akkor az kb. 12 egy hónapban. Én 1.000 Ft-ért szoktam venni 10 db-osat, a fog. gátló pedig 1 hónapra kb. 2.000 Ft. Szóval szerintem a gumi olcsóbb, kivéve annak, aki hetente elhasznál egy doboz gumit!:D

2015. okt. 24. 18:08
 9/13 anonim ***** válasza:
én ugyan fiú vagyok de azért válaszolok:D a barátodat kérdezd első sorban, mert neki nem biztos, hogy mindegyik jó lesz. nekem pl a masculan kényelmetlen volt és szűk. átlagos méretem van hosszúságra, viszont elég vastag, így nem könnyen találtam óvszert sokat próbáltam. ami rámfért az egyben túl hosszú is volt:D a durex meg pl kiszakadt. nekem a mysize vált be, abból sok féle méret van, ellentétben a többivel.
2015. okt. 24. 19:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Masculan :) nekünk jó volt nagyon és nem lyukadt ki, és vannak bordázott termékei is ;) :) 20/N
2015. okt. 24. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!