Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú úgy járna veled, hogy 'átlagos, de megbízható' az elég lenne?
Nem tudom nagyjából érthető-e.
De a kérdés lényege az,hogy ti elvárjátok a fiútól akivel járnátok,hogy Ő nagyon szépnek lásson titeket, vagy az is jó, ha úgy van vele,hogy 'átlagos, de nem b*sz át mint a többi plázacica'
Ki,hogy van vele?
Első:
Pontosan így látom,hogy nyilván fontos a belső,meg,hogy ugye az tartja életben majd a kapcsolatot, de azért mégiscsak legalább Ő súgja a fülembe,hogy 'gyönyörűm':).
Ebben az esetben nem érném be az átlagos jelzővel, amúgy pedig az vagyok. (Reméltem,hogy nem vagyok 'felszínes'.)
Akkor elmehet a fenébe:)én tisztában vagyok azzal, hogy nem én vagyok a legszebb a világon, de ő annak lásson ha velem van:)
Langyos víz nem kell!
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó: Ezzel is teljesen egyetértek.:)
nem kell, hogy én legyek neki a legszebb, de azért találjon szépnek és ezt tudassa is velem (sokan mondták már rám, hogy szép vagyok, de én szerintem csak átlagos kinézetű vagyok...)
17/L
Hasonlóképp érzek én is:):D
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!