Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy lehetek terhes? Legyszi komoly valaszokat irjatok.
Figyelt kérdés
fel eve szedem a fogamzas gatlot mert eleg rendszertelenul menstrualok sajnos. de decemberben nem szedtem gondoltam hejre allt. de nem jott meg. januarban amikor lefekudtem a pasimmal nem vedekeztunk ovszerrel. februartol megint nekifogtam szedni a fogamzasgatlot. igy van esej arra h terhes legyek? nem elvezett belem de azert felek hogy mivan ha egy picit megis? szerintetek? nagyon felek...remelem ertheto voltam. elore is koszi2010. márc. 16. 13:32
1/15 anonim válasza:
A terhességed esélye arányos az intelligenciáddal, vagyis minimális.
2/15 anonim válasza:
Hülye kérdésre neház komoly választ adni. Aki ennyire nem tud írni, azt egyébként sem lehet komolyan venni.
3/15 A kérdező kommentje:
miert? mi nem helyes abban amit irtam? leg szomoru h ennyire undok itt mindenki:( bocs ha hulye kerdesnem tunik de akkor sem kene ilyen valaszokat irni...
2010. márc. 16. 13:47
4/15 anonim válasza:
télleg sok a helyesírási hibád, de én spec utálom azokat akik csak beírják h tanulj meg írni és sosem válaszolnak a kérdésre.
na szóval. lehetsz terhes igen. ha nem védekezel akkor tökmindegy mikor és mi van akkoris lehetsz terhes. igaz kicsi az esélye, de jóval nagyobb mintha védekeztetek volna.
légyszi te ne csatlakozz azoknak a gyepes agyúaknak a táborába akik megszakítással védekeznek. egyrészt mert fennáll a terhesség kockázata, másrészt meg, mert az nem szex. ha már szexelsz, add meg a módját.
vegyél egy tesztet rossmannban, kb 800 ft és csináld meg.
5/15 A kérdező kommentje:
de a havim az megjott februarban....akkor igy most mi van?:(
2010. márc. 16. 14:13
6/15 anonim válasza:
ha megjött februárban nem vagy terhes, kivéve ha kevés volt, és barnás akkor még lehetsz terhes,
8/15 anonim válasza:
Kicsi a valószínűsége, hogy terhes vagy, de én inkább a magyar nyelv tanulását ajánlom neked, nem a d.gást. Ja, és nézd mar meg az előző kérdéseket, mert legalább 65 ilyen "Terhes vagyok?" van az oldalon.
9/15 anonim válasza:
Mondjuk az is lehet amit te havi vérzésnek hittél az a beágyazódáskor jelentkező vérzés volt...
10/15 A kérdező kommentje:
s pont addig tart mint alltalaban maskor a havi verzesem??
2010. márc. 16. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!