Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háromszor élveztem bele a barátnőmbe a hétvégén (menstruáció alatt), mennyi az esélye, hogy terhes lesz?
Kérdeztem, hogy biztos nem lesz-e baj, ha óvszer nélkül szeretkezünk, ő meg azt mondta, hogy nem, hiszen menstruál és olyankor nem történhet semmi. Én meg most utána néztem és csak most olvasom, hogy ez egy hülyeség. Nagyon félek most, hogy mi lesz, ha teherbe esik, akkor nekem végem, nagy hülyeséget csináltam, utána kellett volna járnom és nem rá hallgatni!
Mikortól lehet biztosan tudni, hogy terhes-e vagy sem ? 2 hét ? 3 hét ?
20F 19N
Kérdező!
Nem úgy kellene, hogy előbb kérdezni és csak utána kipróbálni?
Vagy jobb szeretsz kísérleti malac lenni? Ez esetben inkább kísérleti marha, mivel a fizetésed jó része ezután erre megy majd.
Még azért nem kell... elég kicsi az esély, hogy ilyenkor gyerek lesz belőle.
De azért összejöhet, szóval kétesélyes.
nem sok de lehet re esélyed
a nőknél simán lehet extra ovuláció még menzesz alatt is !
sok esetben egy nagyon jó szexuális élmény az ami beinditja
Igen, lehet terhes. Nezz utana a spontan peteeresnek. Baratnodnek surgosen javaslok egy esemeny utani tablettat ha nem akar 50% valoszinuseggel lebabazni 9 honap mulva.
Udv, egy oevostanhallgato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!