Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Háromszor élveztem bele a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Háromszor élveztem bele a barátnőmbe a hétvégén (menstruáció alatt), mennyi az esélye, hogy terhes lesz?

Figyelt kérdés

Kérdeztem, hogy biztos nem lesz-e baj, ha óvszer nélkül szeretkezünk, ő meg azt mondta, hogy nem, hiszen menstruál és olyankor nem történhet semmi. Én meg most utána néztem és csak most olvasom, hogy ez egy hülyeség. Nagyon félek most, hogy mi lesz, ha teherbe esik, akkor nekem végem, nagy hülyeséget csináltam, utána kellett volna járnom és nem rá hallgatni!

Mikortól lehet biztosan tudni, hogy terhes-e vagy sem ? 2 hét ? 3 hét ?

20F 19N

2015. okt. 5. 09:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Nem úgy kellene, hogy előbb kérdezni és csak utána kipróbálni?

Vagy jobb szeretsz kísérleti malac lenni? Ez esetben inkább kísérleti marha, mivel a fizetésed jó része ezután erre megy majd.

2015. okt. 5. 09:55
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz a neve a kis lurkónak?
2015. okt. 5. 09:57
 13/27 A kérdező kommentje:
... Sokkot kaptam
2015. okt. 5. 10:00
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Még azért nem kell... elég kicsi az esély, hogy ilyenkor gyerek lesz belőle.

De azért összejöhet, szóval kétesélyes.

2015. okt. 5. 10:15
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Van esély rá, főleg, hogy 3x,elég nagy.
2015. okt. 5. 10:21
 16/27 anonim ***** válasza:
42%
Én is úgy tudom - bár én is a csajomtól - hogy ilyenkor nem lehet terhes egy nő, így én is mindig elmegyek benne a piros betűs napok alatt. De az itt olvasottak alapján nem ez a gyermek mentes párkapcsolat titka... :) De nyugi, kérdező, nekünk 30 és 29 évesen nincs több eszünk ;) Mondjuk eddig 2,5 év alatt nem volt gond.
2015. okt. 5. 10:22
 17/27 anonim ***** válasza:
Majd lesz.
2015. okt. 5. 10:38
 18/27 anonim ***** válasza:
Hát most tényleg lehet hogy apa leszel,mert simán teherbe eshet egy nő ilyenkor is.Szerintem szerezzetek be terhességi tesztet.
2015. okt. 5. 11:41
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

nem sok de lehet re esélyed

a nőknél simán lehet extra ovuláció még menzesz alatt is !

sok esetben egy nagyon jó szexuális élmény az ami beinditja

2015. okt. 5. 11:42
 20/27 anonim ***** válasza:

Igen, lehet terhes. Nezz utana a spontan peteeresnek. Baratnodnek surgosen javaslok egy esemeny utani tablettat ha nem akar 50% valoszinuseggel lebabazni 9 honap mulva.

Udv, egy oevostanhallgato

2015. okt. 5. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!