Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ma este buliba megyek, előtte vagy utána vegyem be a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Minden este 9 óra körül szoktam bemenni a Femoden fogamzásgátlót, de ma bulizni megyek, és aggódok, hogyha esetleg hányásig fajul a buli, akkor érdemes -e hamarabb bevenni, hogy biztosan felszívódjon. Vagy vegyem be később, buli után, csak akkor az a veszély fenyeget, hogy elfelejtem. Mit javasoltok?2015. okt. 2. 10:11
21/25 anonim válasza:
6 os valasziro vagyok es üzenem a gyokereknek akik lepontoztak hogy buzerángok farturok puhakukacuak stb
22/25 anonim válasza:
Azt tudom mondani mint a többiek. Ne hányj. Ehhez az kell hogy ne igyál annyit/olyat amit kihányhatsz. Van egy olyan kifejezés, hogy "Köszönöm nem kérek" - sok probléma elkerülhető vele, köztük a hányás is. Mióta alkalmazom kb 3 éve nem voltam vállalhatatlan részeg.
23/25 A kérdező kommentje:
Elmondanám, hogy én úgy működök, hogy iszok, a tegnapi példából merítve, egy két pohár pezsgőt, meg egy kis unicumot, és semmit sem érzek, ezért iszok még egy kicsit, amit még mindig nem érzek, és amikor a többiek már kellőképpen partyképesek, én még mindig azt érzem, hogy hiába iszok, nem érzem jól magam. Aztán iszok iszok és egyszer csak szakadás, rosszul vagyok, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy hányok, csak nem érzem jól magam. De tegnap is ez volt a baj, hogy nem is tudtam 2 pohár pezsgőt inni,mert nem szoktam szénsavasat inni, és most teljesen kikészítette a gyomrom, és most reggelre persze hányingerem lett, úgyhogy nemsokára meghánytatom magam, hogy jobb legyen. Egyébként nem is mentünk végül bulizni, mert mire indultunk volna, már a buli javában tartott volna, illetve nem is volt igényünk a sok tizenéves csitrire. És azért mert olyat kérdeztem, hogy mikor vegyem be a gyógyszert, nagyon nem azt jelenti, hogy a részegség miatt lefekszem bárkivel is, csak mint tudjátok, ezt folyamatosan kell szedni, hogy kellő védelmet nyújtson.
2015. okt. 3. 08:51
24/25 anonim válasza:
" és amikor a többiek már kellőképpen partyképesek, én még mindig azt érzem, hogy hiába iszok, nem érzem jól magam"
akkor minek mész bulizni ha alkohol kell hogy jól érezd magad?
25/25 A kérdező kommentje:
Figyelj, önértékelési gondjaim vannak, nehezen kapcsolok ki, kell az alkohol, hogy el tudjam engedni magam, ami szerintem nem baj, mert jól tudom magam érezni, csak épp nem tudom, hogy hol a határ, mivel nem érzem az alkohol hatását egy ideig... Amikor még érzem, már rosszul vagyok.
2015. okt. 3. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!