Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ma este buliba megyek, előtte vagy utána vegyem be a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Minden este 9 óra körül szoktam bemenni a Femoden fogamzásgátlót, de ma bulizni megyek, és aggódok, hogyha esetleg hányásig fajul a buli, akkor érdemes -e hamarabb bevenni, hogy biztosan felszívódjon. Vagy vegyem be később, buli után, csak akkor az a veszély fenyeget, hogy elfelejtem. Mit javasoltok?2015. okt. 2. 10:11
1/25 anonim válasza:
Ha hányni fogsz, akkor tök mindegy, mert úgyse szívódik fel, akármikor veszed be időn belül...
2/25 anonim válasza:
1. Mi lenne ha nem innád magad hányásig!
2. Ha bizonytalan vagy, hogy védeni fog akkor már csak azért se vedelj, nehogy öntudatlanul valaki megdugjon.
3. Egyébként meg növessz agyat.
3/25 anonim válasza:
milyen gyökér xddDDD . .JD)D dmdmDpDD
4/25 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy mi bajotok van, nem kell vedelni ahhoz, hogy hányjak,volt már olyan, hogy beleittam véletlenül a pálinkaba és kijött egyből... és nem akarom megdugatni magam, majd a barátom megdug!
2015. okt. 2. 11:07
5/25 anonim válasza:
Ha elötte veszed be, akkor lesz esélye felszívódni!
6/25 anonim válasza:
Esküszöm írigyellek. Én nekem van 2 gyerekem 26 éves leszek ezen kívül van még kb 3 kapcsolatból 1 gyerek és sehogy nem tudok eljutni bulizni......
Pedig én is akarok hányni, szívni, bulizni, padon ébredni, zülleni, olyannal szexelni akit letagadok másnap
Minden tiszteletem vedd be nyugodtan 2 órával elöbb bőven fel fog szívódni.
UI: Anno 15-16 évesen én egy kanál zsírt benyomtam buli elött hogy jobban csússzon a Wiskey :)
7/25 anonim válasza:
Ne alazd meg magad h hanyasig fajul a dolog. Egy lanynal ez undorito!!!!!! Tudd hol a hazar es ne rugj be!!!
24l
8/25 A kérdező kommentje:
Nem értelek titeket, ez egy szimpla buli lesz, felelősségteljes nő vagyok, nem azért megyek bulizni mint a tizenéves p*csák, akik azért mennem, hogy felszedjék őket. Én csak szeretek mindenre gondolni, arra is, hogy mi van, ha esetleg kihányom a tabit. Nem tudom,hogy hol a gond, nem minden hétvégén járok el, és nem ébredek idegen férfiak mellett.
2015. okt. 2. 12:51
9/25 anonim válasza:
Aki nem bírja az italt az ne igyon. Ennyi erővel inkább dugasd meg magad, a hányásnál az is elegánsabb.
10/25 A kérdező kommentje:
Mi a szarért dugatnám meg magam???
2015. okt. 2. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!