Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne tesztet csinálnom? Ha igen, mikor?
A helyzet az, hogy 1 hete együtt voltam egy fiúval, védekeztünk, de sajnos utólag vettük észre, hogy kiszakadt a gumi. Alapvetően is elég rendszertelen a menzeszem, 18 éves vagyok, mostanában kezdett felvenni egy ritmust, de így sokszor megesett az 1-2 hetes csúszás is. Mostanában kellett/kellenne megjönnie. Érdemes lenne terhességi tesztet csinálnom? Ha igen, mikor?
Köszönöm.
Hogy megnyugodj, inkább csináltass:)
És,hogy sose legyen baj,inkább 2xesen védekezz ha paráztok a terhességtől.Annyi módja van,nem kell leírnom azt hiszem:)
Függ attól is,hogy mikor volt az utolsó,mikor kéne megjönnie gyönyörűm?:)
L/19
Gondolkoztam, hogy mikor jött meg utoljára, de az utolsó előttire emlékszem igazán. :D Azt tudom, hogy ezelőtt 11-én jött meg és múlt hónapban volt pár nap csúszás, talán 13-án lehetett. Sajnos mindig elfelejtem felírni.
A teszt mikor mutatná ki biztosan az eredményt?
Aktus után 14 nappal legkorábban, akkor érdemes. Ha negatív, akkor megismételed 4 nap múlva, ha az is negatív, akkor megnyugodhatsz, de szerintem nem lesz gond :)
Próbáltad már az internetes ciklusvezetést? A ciklus.hu-n nagyon jól nyomon tudod követni a menstruációs ciklusaidat, én is ezt használom és nem tudok rá rosszat mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!