Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye csak ráparázok, hogy terhes lehetek?
Figyelt kérdés
a kérdésem bizonyára sokaknak butának tűnhet, de azért légyszi ne oltsatok be (annyira:). szóval kb november vége óta van rendszeres nemi életem (védekezéssel persze), de januártól elkezdtem fogamzásgátlót szedni, de 2 hónap után abba kellett hagynom, szóval maradt megint az óvszer. a 2 szünetben rendesen megjött, de mostanában észrevettem magamon, hogy mintha kicsit nagyobb lenne a hasam. gyanítom, hogy csak felszedtem pár kilót a gyógyszertől (igazából soha életemben nem voltam kövér, még csak súlyfeleslegem sem volt, ezért nincs viszonyítási alapom sem), de nem vagyok benne 100%ig biztos. igazából más terhességre utaló tünet nincs, elméletileg jövőhét végén kell megjönnie, de magamat ismerve, addig idegeskedem. szóval ezért jönne jól néhány biztató válasz, hogy nincs okom félni.
2010. márc. 11. 21:55
1/10 anonim válasza:
Véletlenül se menj el nőgyógyászhoz,mert ők nem értenek a nőkhöz és a terhesség megállapításához,ráadásul fáj is és drága és elmondják mindenkinek(szüleidnek is).helyette inkább kérdezz meg a netező pattanásos tizenéveseket,majd ők megállapítják a gép előtt ülve.
2010. márc. 11. 22:00
2/10 anonim válasza:
Szia! Dehogy oltalak le :) Nálad sokkal idősebb nők is félnek a nem kívánt terhességtől :) Nincs okod félelemre. Rendes védekezés és menstruáció mellett a terhesség kizárható :) A baba csak félidős terhességnél kezd el mocorogni, ami 20 hét kb. Na most egy 20 hetes babát ha megnézel googlebe ultrahangon, az nem kis hasnövekedés, lehetetlen nem észrevenni :) Nyugalom, semmi okod aggodalomra :)
2010. márc. 11. 22:01
3/10 anonim válasza:
Ha a múlt hónapban megjött, akkor nem lehetsz terhes, ennyi idő alatt nem nőne meg látványosan a hasad.
2010. márc. 11. 22:02
4/10 anonim válasza:
Első vazze!!! Ennél szebb választ még nem láttam! Respect! ment a pont!
Te meg menj nőgyógyászhoz kedves kérdező, vagy vegyél tesztet. Egyébként meg biztos vagyok benne hogy terhes vagy. ez szinte 100%! :D:D
2010. márc. 11. 22:10
5/10 A kérdező kommentje:
hm, a kedves első és utolsó válaszoló szerintem srác :) no offense, de ez egy olyan helyzet, amit csak nők tudnak átérezni és igen, venni fogok tesztet ha esetleg nem jönne meg, de az még egy hét, és addig jól esik az, ha valaki megnyugtat a véleményével (köszi 2. és 3. válaszoló:). és ha már van ez az oldal, akkor miért ne használjuk ki? vannak az enyémnél butább kérdések is...
2010. márc. 11. 22:22
6/10 anonim válasza:
Igen, a fiúk mindig offbajnokok, és soha nem a kérdésre válaszolnak.:D
Egyébként meg: megértem, ha elkezdik oltogatni a 13 éves kiscsajokat, akik itt kérdezgetik, hogy terhesek lehetnek-e a kutyájuktól (persze, én is oltogatom őket:D), de ha valaki normális kérdést tesz fel, akkor mit kell cseszegetni?:D
3.
2010. márc. 11. 23:09
7/10 anonim válasza:
Ennyi idősen nem látszana a pocidon, ne aggódj:) Szinte kizárt, h terhes legyél!:)
2010. márc. 11. 23:22
8/10 anonim válasza:
Ha nem akarsz parázni a jövő hét végéig, vegyél egy terhességi tesztet a patikában (vagy akár nagyobb ABC-kben is lehet kapni). Lehet, hogy 5 perccel később már meg is nyugodhatsz! :)
2010. márc. 12. 09:33
9/10 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet ha már orvoshoz nem mész el!Mondjuk ez lenne a legjobb!!De a megnyugvás végett a tesztet azért csináld meg!!
2010. márc. 12. 09:49
10/10 anonim válasza:
Bocsi, hogy így közbeszólok, vehetsz tesztet, de még ha negatív lesz, akkor se 100% hogy nem vagy terhes. Általában az elmaradt menstruáció után mutatja ki :)
De szerintem sem vagy terhes :) Én is mindig parázok :s de ez még mindig jobb, mintha nem gondolnánk a védekezésre :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!