Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél hónapja szedem a Diane35-t. Kipróbáltuk óvszer nélkül is. Nem ment el bennem, se kint. A gyógyszert folyamat szedem, de ha az elő dologban volt valami, annak mennyi az esélye, hogy teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
2008. szept. 7. 20:40
1/5 anonim válasza:
Szia! én is azt szedem. Szerintem már védett vagy. Én úgy értelmeztem a tájékoztatót, hogy ha a mensi első napján kezdted el szedni, akkor már véd az első szemtől. Ha utána, akkor kell kiegészítő védekezés most pontosan nem is tudom meddig. :) Szerintem nem kell aggódnod.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi.. hát nekem a doki úgy irta fel.. h én a menzim már elmúlt és az elmlást követő 3-4. nap kezdtem szedni.. aszonta igyis lehet szedni.. ez be is zavart a rendszerembe.. de akkor most kellett volna gumi vagy ezt nem arra értik?!
2008. szept. 7. 21:34
3/5 anonim válasza:
ha mar masfel honapja szeded akkor nem kell gumi... vagyis ha nem az elso nap kezded el szedni akkor is egy hetig kell kiegeszito vedekezes( altalban) nem egy honapig...
4/5 anonim válasza:
Sehol se hallottam, hogy így is lehet szedni! Első válaszoló vagyok. A tájékoztatóban sem így írják. Nekem azt mondta a doki, hogy az első nap, mikor megjön, akkor kezdjem el szedni. Érdekeseket mondd a te dokid.
5/5 A kérdező kommentje:
hát ugye a papiron rajta van h a ciklus 2-5. napján is ellehet kezdeni.. én már ugyan túl voltam rajta sztem.. 6-7. nap nem tom.. aszonta szedjem igy nyugodtan.. de ez változtathat valamit azon, hogy mennyire véd?? Ja és ha szedek fog.gátlüt akkor kell néznem, hogy a ciklus hanyadik napján vagyok?
2008. szept. 8. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!