Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok a hüvelygyűrűvel kapcsolatban?
Én nagyon ajánlom. Kár, hogy a korom miatt már nem használhatom, mert imádtam! Kényelmes, biztonságos, nem volt semmi mellékhatása (az első ciklusban volt tőle pecsételő vérzésem, de ez után megszűnt).
A legjobb választás, én magamtól kértem anno a dokimtól, hogy ezt írja fel tabletta helyett, és ő is azt mondta, hogy nagyon jól választottam.
Igen, az egyik fő előnye, hogy lényegesen alacsonyabb a hormontartalma, és helyileg hat, nem megy át a szervezeten (nincs májkárosító hatás például).
Emellett nem befolyásolja az esetleges hányás-hasmenés a hatását, hiszen nem a gyomorból szívódik fel. Nincs elfelejtett szem, összesen kétszer kell odafigyelni egy hónapban: amikor felteszed és amikor kiveszed. (Ha valakit zavar szex közben, ki lehet venni, napi több órára, de tapasztalatom, hogy inkább csak a tudat zavaró, mert nem lehet érezni.) Mondjuk néha érdemes kivenni és megmosni, mert nekem előfordult, hogy különféle szöszök, hajszálak tekeredtek rá a gyűrűre.
Összességében nagyon kényelmes a használata.
Előnye, hogy tényleg nem kell rá minden nap figyelni, kényelmes, percre pontosan beállította a ciklusomat. Viszont minden mellékhatás jelentkezett, ami a gyógyszerektől is, többek között, hogy a libidóm egyenlő a nullával.
Egyébként én nem tudom, hogy hogy van az, hogy valaki nem érzi a jelenlétét együttlét alatt. Én mindig kiveszem, mert a férjemet borzasztóan zavarja, amit meg is értek, hiszen én is rögtön érzem ha felnyúlok.
Az én párom sosem érezte még.
En a gyűrű előtt 4 tablettát próbáltam, rengeteg mellékhatásuk volt, utolsó próbálkozás volt a gyűrű, és bejött. Semmi gond nincs vele. :)
Havonta 2x kell rá figyelni, nincs rá hatással a hányás, hasmenés, és tényleg ez a legalacsonyabb hormontartalmú fogamzásgátló a piacon.
Nekem csak az a gondom vele, hogy drága, ugyanis 11000 Ft 3 gyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!