Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tabletta mellett teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tabletta mellett teherbe eshettem?

Figyelt kérdés
1 éve szedek fogamzás gátló tablettát (Lindynette 20-at) és a mostani barátom elélvezett bennem most pedig kicsit aggódok hogy teherbe eshettem-e mert pár napja gyakran szédülök.A tablettánál az előző hónapban volt barnás folyásom más problémám nem volt vele,rendesen szedem de mégis sokszor eszembe jut mi van ha már nem véd a tabletta?!Fölöslegesen aggódok?
2010. márc. 10. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. márc. 10. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
tabletta mellett igen:az én baránőm is teherbe esett,pedig mellette volt egy tabletta
2010. márc. 10. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, h teherbe esel. Ezzel együtt a most már ex barátnőm teherbe esett rendesen szedett tablettával (legalábbis én azt hiszem rendesen szedte). Bármi előfordulhat.
2010. márc. 10. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha rendesen szedted,akkor nagyon kicsi az esélye,hogy terhes legyél.A barnázás miatt viszont a helyedben elmennék a dokihoz,mert annak nem szabadna lennie úgy,hogy már 1 éve szeded ezt a tabit.Ha most kezdted volna,akkor elvileg kb. az első három hónapban normális lenne a barnázás,de 1 év után kicsit fura.Menj és kérdezd meg,abból nem lehet baj.
2010. márc. 10. 19:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Elmentem és azt mondta nincs vele baj csak ha 3 cikluson keresztül folytatódik akkor érdemes tablettát váltani de már nincs barnázásom.
2010. márc. 10. 19:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja és amikor elélvezett az pont a vérzésem után 1 nappal volt.Bár tudom hogy a tabletta a 7 napos szünetben is véd.
2010. márc. 10. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha rendesen szedted, nem szedtél mellette antibiotikumot, akkor nem valószínű. De csinálj egy tesztet, h megnyugodj:) Az a biztos...legalább nem idegeskedsz:)
2010. márc. 10. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nem valószínű h terhes vagy, főleg h a menstruációd után voltatok együtt, akkor majdnem 100 h nem volt peteérésed. De csinálhatsz egy tesztet ha nagyon aggódsz.
2010. márc. 10. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!