Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlónak lehet az a mellékhatása, hogy lelkileg érzékenyebb vagyok?
amióta elkezdtem szedni a fogamzásgátlót (1 hónap)
azóta mintha jóval érzékenyebb lennék dolgokra..
szerintetek/tapasztalatok?
18/l
persze, lehet attól.
én két hétig szedtem és tiszta depressziós lettem tőle. abba is hagytam. 18/L
Én is egy hónapja szedem és minden szaron elsírom magam,remélem ez azért változni fog.
18/L
Nekem is volt vele ilyen gondom, meg nálam hüvely-szárazság is jelentkezett. Én 17 voltam, mikor elkezdtem szedni, 3 évig szedtem. Aztán abbahagytam, hogy kitisztuljon a szervezetem és híztam 10 kilót.
Már 4 éve nem szedem, végre ismét vékony vagyok és más módszerrel védekezünk. Sajnos még mindig nincs optimális megoldás a fog.gátlásra. Az tuti, hogy én nem fogok többet szedni, nem a hízás miatt, hanem mert lassan (2-3 év) babát szeretnék és nem akarom, hogy bajom legyen.
De te még fiatal vagy! Ha nem múlik az érzékenység vagy egyéb panaszok is jelentkeznek, mondd meg a dokinak, hogy másikat akarsz. Széles a paletta.
szia!
Én Belarát szedek, és határozottan van mellékhatás. Sok hiszti és csökkent nemi vágy. :(
köszönöm a válaszokat :)
és sajnálom, hogy nektek is van ezzel gond :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!