Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a fogamzasgatlonak van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fogamzasgatlonak van mellekhatasa, akkor az mennyi ido utan jelentkezik?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
egyénenként változó. nekem 1 hét után kezdett el feszülni a mellem.
2009. aug. 17. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
mindenkinel mas...
2009. aug. 17. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy két szem után, én pl a legnagyobb nyárban kaptam torokgyuszit a semmitől, lehet hogy két hét után, ilyenem is volt, beszédzavar képében abba is hagytam rögtön, lehet hogy csak egy év múlva lehet hogy soha... nem lehet előre tudni.
2009. aug. 17. 19:37
 4/6 anonim válasza:
Hm..6 évig szedtem. Abbhagytam hogy jöhet a baba, sosem állt vissza rendesen a mensesem. 3,5 évet vártunk a babára.
2009. aug. 17. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Már az 1. szemeknél. Nekem pl. az 1.-2. szemnél hasmenés volt. Aztán jött a pecsételés és elfelejtett elmúlni a mellfájdalom. Majd szépen egyre több ragya borította el az arcom, mellkasom, és szépen felkúszott rám +12 kg. A libidóm a béka segge alá süllyedt, hasfájás, hányinger...Soroljam még? A lényeg, hogy jellemzőbb az 1-3 hónapban, és ha a szerencsések közé tartozol, akkor elmúlik. Az is előfordulhat, hogy csak évek múltán jelentkezik, vagy járhatsz úgy, mint én, hogy kipróbálsz csómó gyógyszert és mindnél mellékhatások gyötörnek.
2009. aug. 17. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Elviselhetetlen migrén, 3-4 hét után. +5kg fél év után. 5 hónapja nem szedem, de teljesen össze-vissza jön meg azóta. 20-25 napot is késik.
2009. aug. 19. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!