Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fogamzasgatlonak van mellekhatasa, akkor az mennyi ido utan jelentkezik?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 17:55
1/6 anonim válasza:
egyénenként változó. nekem 1 hét után kezdett el feszülni a mellem.
3/6 anonim válasza:
lehet hogy két szem után, én pl a legnagyobb nyárban kaptam torokgyuszit a semmitől, lehet hogy két hét után, ilyenem is volt, beszédzavar képében abba is hagytam rögtön, lehet hogy csak egy év múlva lehet hogy soha... nem lehet előre tudni.
4/6 anonim válasza:
Hm..6 évig szedtem. Abbhagytam hogy jöhet a baba, sosem állt vissza rendesen a mensesem. 3,5 évet vártunk a babára.
5/6 anonim válasza:
Már az 1. szemeknél. Nekem pl. az 1.-2. szemnél hasmenés volt. Aztán jött a pecsételés és elfelejtett elmúlni a mellfájdalom. Majd szépen egyre több ragya borította el az arcom, mellkasom, és szépen felkúszott rám +12 kg. A libidóm a béka segge alá süllyedt, hasfájás, hányinger...Soroljam még? A lényeg, hogy jellemzőbb az 1-3 hónapban, és ha a szerencsések közé tartozol, akkor elmúlik. Az is előfordulhat, hogy csak évek múltán jelentkezik, vagy járhatsz úgy, mint én, hogy kipróbálsz csómó gyógyszert és mindnél mellékhatások gyötörnek.
6/6 anonim válasza:
Elviselhetetlen migrén, 3-4 hét után. +5kg fél év után. 5 hónapja nem szedem, de teljesen össze-vissza jön meg azóta. 20-25 napot is késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!