Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon hangulatember vagyok akkor ajánlott nekem?
olvastam a mellékhatások között hogy hangulatingadozást is okoz a fogamzásgátló, de én olyan vagyok hogy akár percről percre képes vagyok jobb vagy szar kedvűbb lenni. Emiatt néha össze is kapok a barátommal. Nem lesz rosszabb a helyzet ha szedem? ( menzesz beállításához szedném amúgy ).
Ma találkozok a barátommal, és esik a hó. De ő nem akar elvinni sehova meginni 1 teát vagy akármi. Hanem buszmegállóban vagy vonatálloműson kell ücsörögnünk hajléktalanok közt. Mit csináljak ezzel a helyzettel?? Azért nem visz el mert drága és sajnálja a pénzt, meg mert csak háromnegyed órát tudunk együtt lenni és annyira nem érdemes elmenni sehova sem. Nekem viszont nem kényelmes ott. Mit csináljak?
miért ő lesz a példaképed????
hát igen, elég spórolós, de ha ezt mondom neki, akkor úgy tűnhet hogy ha nem költ rám akkor már nme is érdekel. Elsőre is kérnék válaszokat.
Mert ekkora jude-t.
Te meg ostoba vagy h még vele vagy!
ha lány lennék igen, ezt így szokás.
amugy nekem is a példaképem!
És aki csövesek közé viszi az sem szereti(vagy min nem tiszteli) a barátnőjét!
Ha nekem nem lenne pénzem akkor sem vinném el állomásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!