Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Háziorvos is felírhatja nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Háziorvos is felírhatja nekem a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
1 hét múlva fog elfogyni a fogamzásgátlóm. 6 hónapja szedek Lindynette 20-at, mindig a nőgyógyászom írta fel, ő is ajánlotta ezt a tablettát. A héten szerettem volna menni hozzá ismét felíratni a 3 havit, de 2 hétig szabadságon van.:( Ilyenkor a háziorvosom is felírhatja nekem? Előre is köszönöm a válaszokat.
2008. szept. 7. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha odaadod neki azt a papírt,amin rajta van h mit írt fel a nődoki,ő elrakja magának és felírja ezentúl neked!
2008. szept. 7. 09:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Mégis milyen papirt? A receptre gondolsz? Azt már nyilván anno kiváltottad. Érdekelne a pontos válasz, mert én is hasonló bajba szenvedek.... :S
2008. szept. 7. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondolt, amit a vizsgálat végén ad a doki. Nem tudom, hogy mindíg szerepel-e rajta, de első alkalommal, mikor felírta nekem a doki, akkor rajta volt az Ambuláns lapon.
2008. szept. 7. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
ambuláns lap!
2008. szept. 8. 06:35
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Én nem szoktam neki semmilyen lapot vinni, megmondom, hogy melyik gyógyszer kell és szó nélkül fel is írja!
2008. szept. 8. 15:10
 6/7 -Pimpike- válasza:

Szia !

Régebben én sem jutottam el az orvoshoz felíratni a gyógyszert és a munka helyemen az üzemorvossal írattam mindenféle papír nélkül.

2008. szept. 15. 11:49
 7/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, a nőgyógyászt kell megkérni, hogy hatalmazza fel a háziorvost a gyógyszer felírására.
2010. márc. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!