Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a méret? Az 52 mm a nyúlást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a méret? Az 52 mm a nyúlást jelenti?

Figyelt kérdés
A péniszem 14cm hosszú, 11 cm a kerület, 3,6 az átmérője. Melyik óvszer jó nekem?
2010. márc. 9. 16:41
1 2
 11/17 anonim válasza:
mijen kicsi a farkad..:D koraimég..;):D
2010. márc. 9. 20:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Te meg milyen sötét vagy, hogy írni sem tudsz, és még ide is offolsz!
2010. márc. 10. 16:08
 13/17 anonim válasza:
34%

Előzőnek igaza van!:D

A méreteidből és a tudásodból látszik hogy fiatal vagy még ehez...

Amúgy, csak hogy azért ne tudjál beszólni, hogy OFFolok, az 52mm azt jelenti hogy maximum milyen átmérőjű péniszre megy rá. Magyarul, igen, a nyúlást jelenti, ahogy te fogalmazol...

És hogy melyik óvszer lenne neked jó? Hát, a minap olvastam valahol egy új óvszerről, amit 10-12éves gyerekeknek gyártanak. A méreteidnek az pont meg fog felelni, sőt, még lehet hogy lötyögni is fog!;)

2010. márc. 10. 22:32
 14/17 anonim válasza:

hogy melyik ovszer lenne jo neked??? ....

szerintem az a legkonnyebb ha kiprobalod.Menj el es vasarolj egy doboz ovszert.. es felporbalod.ENNYI

2010. márc. 14. 10:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Srácok, ha csak 5.2 centis farokra megy rá, akkor az nagy baj... Pl. az enyém sincs ilyen vastag, mégis vidáman használok kotont. :)

A kérdezőnek meg: NINCSENNEK méretek. Ha csak nem extrém kicsi a farkad (nem az), akkor a normál kotont megveszed, oszt annyi. Azért próbáld fel akció előtt, mert jobb, ha otthon gyakorolsz. :)

2010. márc. 14. 11:20
 16/17 anonim ***** válasza:

SEGÍTEK, mert látom mindenki satu matekból.

52 mm átmérő= kifektetve, ellapitva, nem köralakban. Azaz, a gumi alap kerülete 52x2 mm=104 mm, 10,4 cm.

2010. márc. 14. 11:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Mivel az én farkam 11 cm kerületű, akkor lazán rámegy :)
2010. márc. 14. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!