Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen óvszer a legjobb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen óvszer a legjobb?

Figyelt kérdés
van durex extra safe pl. de nem tom milyen legyen hogy biztos ne szakadjon ki. Persze tudom mindjárt mindenki azzal jön hogy tanuljam meg használni és nem szakad ki. Még nincs tapasztalatom de hogyha eljön a pillanat és nem vagyok gépközelben akkor pont nem tudom megkérdezni. egy fiatal fiú
2010. márc. 8. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:

"de hogyha eljön a pillanat és nem vagyok gépközelben akkor pont nem tudom megkérdezni."

:D:D:D

2010. márc. 8. 21:12
 2/9 A kérdező kommentje:
ironizáltam :D
2010. márc. 8. 21:12
 3/9 A kérdező kommentje:
gondodva??? köccsöög
2010. márc. 8. 21:13
 4/9 anonim válasza:
masculan, olvasd el a használati útmutatót.Tele van vele a net
2010. márc. 8. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Jogos a kérdés! Én csak azt tudom javasolni, amit magad is leírtál! A Durex Extra Safe nálunk bejött, mert 10 esetből 1x ha kiszakadt! Nyugi, és azt használhatod, bátran! :)
2010. márc. 8. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
durex extra safe, classic, aruoser.
2010. márc. 8. 21:27
 7/9 A kérdező kommentje:
jaa én is szoktam nézni a netet mindenféle szexshop meg kitudjami és ott van vagy 2millió fajta extrasafe extra nemtommi és annyi márka durex van mindenféle (olyanok amikről nem is hallottam) csak azon gondolkozom hogy milyen legyen durex extrasafe vagy masculan mittommi de a durex honlapján az van írva hogy az az első óvszergyártó a világon persze a másikrameg hogy 4 éve készít óvszert tehát nagyon meg vok kavarodva azé még kíváncsi vagyok a többi válaszra
2010. márc. 8. 21:32
 8/9 StephanieXx ***** válasza:
Durex Performa
2010. márc. 8. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a legdrágábbtól a legolcsóbbig sokfélét kipróbáltam, de még sosem szakadt ki egy sem.

A lényege az, hogy amikor felhelyezed ne maradjon benne levegő, mert attól szakad ki.:)

2010. márc. 9. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!