Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nuvaringesek! Mitől lehet ez? (Többi lent)
18 éves vagyok és most használok legelőször hormonális fogamzásgátlót. Augusztus 2.-án helyeztem fel az első NuvaRingemet és körülbelül azóta tapasztalok napi szinten folyamatosan alhasi fájdalmakat, olyan mintha meg akarna jönni, úgy görcsölget. Valaki esetleg tapasztalt már hasonlót? A hormonok okozhatják ezt, vagy valami más?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Az első Nuvaringes ciklusban nekem többször volt áttöréses vérzésem, lehet, hogy neked is hasonló okok miatt van olyan érzésed, mintha meg akarna jönni. De a második ciklusra nekem teljesen beállt, úgyhogy én azt javaslom, hogy azt még mindenképpen várd meg! Ha akkor is jelentkezik a probléma, akkor jelezd az orvosnak, aki felírta.
(Halkan jegyzem meg, hogy a tüneteket más is okozhatja, például felfázás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!