Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tabletta?
be se vedd a tablettát.
a ciklus ezen fázisában a termékenység szinte kizárt.
a ciklus első napja előtti kb 7-10 napon mi minden hónapban gumi nélkül szexelünk, s sohasem volt baj.
Találtam egy hasonló kérdést a webbeteg oldalon, egy nőgyógyász írta:
"Kedves Kérdező!
A naptár módszer meglehetősen megbízhatatlan fogamzásgátlási "eszköz". A ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, legfeljebb az esélyek különbözőek. Bárki felírhat sürgősségi fogamzásgátló tablettát, bármelyik ügyeletes orvos, de akár a háziorvos is. Amennyiben ebben a ciklusban nem következett be terhesség, érdemes lenne tartósan fogamzásgátló tabletta alkalmazását választania.
Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós"
Én is amondó vagyok, hogy ha ragaszkodsz a tablettához (én a ciklus 21. napján bizony be nem venném), akkor mielőbb.
Egyébként ha már esemény utánit beveszel, akkor miért nem szedsz inkább egy alacsony hormontartalmú fogamzásgátlót? Ahhoz képest az esemény utáni egy atombomba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!