Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette 75/20 fogamzásgátló?
Csajok vélemény erről a fog.gátlóról?:)
3. szem tabinál tartok,az lehetséges, hogy a gyógyszertől, a 6-7 napos menstruációm lerövidült 4re?:o holnap szerintem már teljesen el is múlik.
Mikortól csinálhatjuk párommal óvszer nélkül? Még mielőtt okoskodó válaszokat kapnék, ELOLVASTAM A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, viszont mindenhol más olvasok.. az első naptól kezdve, a második levél utánig olvastam én már mindent.. Ja, és híztatok tőle?:)
Nem lerövidül, hanem x idő után hozzáidomul. A lényeges szempont a mellékhatások. Ha nincs szerencséje valakinek, akkor lehet nehezen nedvesedése, hízás vagy fogyás, szőrösödésre hajlamosság.
Érdemes legalább egy hétig szedni, mielőtt más védekezés nélkül csinálnátok.
igen,teljesen normális, hogy lerövidült :)
ha jól értem,most az 1.levél 3.szeménél tartottál, és ha a menzi első napján kezdted,akkor már csinálhatjátok gumi nélkül. A LEGFONTOSABB, HOGY ne felejtsd el soha beszedni,szedd rendesen és ugyanabban az időpontban mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!