Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirabella típusú fogamzásgátlónál mekkora probléma ha fordítva kezdik el szedni?
A kérdés adott,nem én hanem a barátnőm fordítva kezdte el Szedni,tehát pont ellenkező irányba ahogy a nyilak mutatják.
Az orvost csak hétfőn tudjuk felhívni :/
Ez mekkora probléma,illetve valamilyen védelem alakult ki hogy a menstruációja 1. napján kezdte el ??
Természetesen védekeztünk végig ezalatt az időszak alatt.
Tudtok olvasni?
A tájékoztatót minek mellékelik?
"A Mirabella bevont tabletta szájon át szedhető kombinált fogamzásgátló. MINDEN TABLETTA kis mennyiségben tartalmaz kétféle női nemi hormont, a gesztodént (progesztint) és az etinilösztradiolt (ösztrogént).
Hatóanyagainak csekély mennyisége miatt a Mirabella bevont tabletta alacsony dózisú orális fogamzásgátlónak tekinthető."
Hát persze hogy tudunk ezzel nincs probléma :)
Csak hogy én úgy tudom/tudtam hogy mindegyikben más mennyiségű hormon van,de azért köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!