Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesszáriumot és óvszert miért nem lehet együtt használni? Vagy lehet?
Figyelt kérdés
Mindösszesen eddig itt találtam egy kérdést erről, ott írták, hogy nem lehet. Mást erről a kombinációról a neten nem találtam, pedig angolul is kerestem.2015. júl. 31. 12:55
1/1 anonim válasza:
Ha elképzelem a kettő egymáshoz viszonyított helyzetét, figyelembe véve az anatómiai szempontokat, akkor simán kiderül, hogy folyamatos súrlódás van a kettő között. Márpedig ha két latex anyagú valamit folyamatosan dörzsölsz egymáshoz, akkor mindkettőnek az anyagában szerkezeti változások következnek be, elvékonyodnak, sőt, ki is lyukadhatnak könnyen. Számomra ez teljesen logikus...
Használj inkább pesszáriumot spermiciddel, az teljesen biztonságos, a Pearl-indexe a hormonális fogamzásgátlóéval vetekszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!