Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirenaspiált használók! Ti hogy vagytok együtt a párotokkal?
Figyelt kérdés
Van 2 gyerekünk,és nem szeretnénk többet.Az óvszertől azén libidóm a béka segge alatt van.A mirena spiál mellett döntöttünk,alaposan végig olvastam mindent róla nagyon szimpi,úgyhogy 1 hete boldog tulajdonosa vagyok.Vagyis majdnem boldog ,Mikor kipróbáltuk nem mertem hagyni hogy a férjem bennem menjen el.Gondolom butaság szeintetek is?Soha nem volt még spirálom lehet kicsit azért féltem?2015. júl. 16. 21:23
1/6 anonim válasza:
Nyugodtan együtt lehettek teljesen végig a férjeddel :) Ez a lényege az IU eszköznek. Biztos a védelem.
2/6 anonim válasza:
Szia nekem 1hete van spiralom de en meg varok!Kerdeztem en is AZ orvost ,hogy akkor mar lehet e vegig egyutt lenni? Nekem AZT mondta ,hogy igen de o AZT szokta ajanlani , varjak meg a 6hetes kontrolt mert addig meg a szervezet probalkozhat kilokni a spiralt es ez altal elmozdulhat vagy is nem fog vedeni.AZT mondta nem gyakori de elofordult mar .Szoval en ugy vagyok vele ha eddig kibirta meg 5hetet is ki fog😊 Hozza teszem en tul parazom bekebzelem eset vagyok szoval nekem tuti, hogy AZ elso par honapban lesznek amugy is paraim es negativ tesztjeim 😂 to amugy nem vereztetek felhelyezes utan ?en mar egy hete verezgetek nem veszes csak AZT hittem gyorsabban elfog mulni...de AZ orvosom AZT mondta ne idegeskedjek AZ elso 3honapban normalis... Mivel nem sok csak keves ez a szervezetem Ellen reakcioja...valakinek hasonlo tapasztalat esetleg?szep hetveget nektek!
3/6 A kérdező kommentje:
2.válaszoló remélem boldog tulaja vagy a mirénádnak.el is felejkeztem a feltett kérdésemről.AKTÍV HASZNÁLÓI VAGYUNK :D .néha még és is vérezgetek vagy inkább csak pecsételek.felrakás után szinte másnap elmúlt a mensim.nem vettem észre semmi mellékhatását,a libidónkat viszont nagyon megdobta,a férjemet is alig tudom levakarni magamról ,már csaka tudattól begerjed h bár hol bármikor az övé lehetek:) nem bántam meg .még ha marad is ez a minimális kis pecsételés is akkor is megérte!!!nekem is 3 hónapot mondott a doki ,de hallottam h vlkinek fél év türelmi időt ajánlottak,míg a szervezet hozzá szokik.
2015. dec. 6. 22:32
4/6 anonim válasza:
Szia! Én is el felejtettem ,hogy válaszoltam :) Nagyon jó olvasni ,hogy neked is bejött! Én sajnos az elején huhh megszenvedtem vele 6 hét folyamatos vérzés....de aztán a hetedik hétre összebarátkoztunk és végre már nem vérzek :D haha nekem eddig sem volt baj a libidommal de így, hogy tudom védve vagyok így nekem is nőtt! Előre is Boldog új évet nektek !
5/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Bocsi,hogy itt kérdezek bele!
Érezni bármit is a spirálból szex közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!