Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kesik a menstruaciom miert?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kesik a menstruaciom miert?

Figyelt kérdés
anyum szerint mert idegeskedek vagy hormon zavaraim vannak....a parommal kozbe szoktu kcisnalni megszakitasos moddal ezelott haorm honappa lis ugy cisnaltuk aliig ot percet de az is meg szakitasosan es csak addig maig be nedvesedek sozval az elejen...es eddig meg jott a menszim es keptelenseg szerintem hogy attol legyen hogy ot percig gumi nelkul cisnaljuk meg szakitasos modon, mert nem hiszem hogy ondo fojna belole:(tenyleg a stressztol van mert sokat stresszelek?:|
2010. márc. 7. 11:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem Magyarországon élsz ugye?
2010. márc. 7. 11:17
 2/12 A kérdező kommentje:
nem de nem ez a lenyeg es a helyes iras sajnalom:)):))na de kerlek
2010. márc. 7. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értettem a leírást, de anyukádnak valószínű igaza van, hormonzavar, stressz, meg gondolom még nem vagy túl idős, szóval lehet hogy még nem állt be a ciklusod. Továbbá jó volna tudni hogy a legutóbbi együttlét után volt-e mensi vagy sem. Bár nem tudom miért nem lehet elmenni egy patikába, vagy Tescoba legalább egy kondomot venni.
2010. márc. 7. 11:22
 4/12 A kérdező kommentje:
az utobbinal volt persze a mult ket honapba is 17 eves vagyok es ket eve van menstruaciom.. es fel eve alt be rendese nes most megitn hujeskedik? es bocsi a helyes iras miatt..:( es tenyleg csak addig teszi be a baratom a pensizet amig be nedvesedek es az 3-5 perc maximum es addig tuti hogy nem folyhat ki olyan anyag amitol teherbe esek.. es en amugy isn agyon nedves sozkta nmlenni hogy az ovevel k ifojna mer taz agyon tocsakat hagyok:))sokszor:(
2010. márc. 7. 11:25
 5/12 anonim ***** válasza:
:DDD
2010. márc. 7. 11:33
 6/12 A kérdező kommentje:
mi lehet a baj na kerlek modnjatok el na:(((((((((
2010. márc. 7. 11:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Írj lassabban, hogy érthető legyen amit írsz. És olvasd el legalább egyszer, próbáld javítani a hibáid. Ha pedig volt peteérésed (azaz mensid) akkor esélytelen vagy a terhességre, tehát marad a többi verzió. Ha pedig már 17 vagy akkor nem értem miért ilyen ősemberi módszerrel védekeztek. Ha a pasi eléggé fel van izgulva akár lehet 5 perc alatt is előváladéka, ami tartalmazhat spermiumot, és teherbe eshetsz. Amúgy meg nem tudom abban mi az élvezetes hogy 5 perc után kiveszi. :D Használjatok kotont, vagy szedj fogamzásgátlót, és akkor végigélvezhetitek :D 11:22 voltam
2010. márc. 7. 11:37
 8/12 A kérdező kommentje:
akkor ugye ninncs baj? mert az utobbi ket honapba volt menszim azok utan is orokke es most a stressz miatt ugye vagy valami:(
2010. márc. 7. 11:40
 9/12 anonim ***** válasza:

A stressz hatására inkább hamarabb megjön.

Én ezért "nyugtatom" magam, ha nem akarom, hogy előbb jöjjön meg.

A megszakításos módszer a legrosszabb dolgok egyike...

No comment inkább a felelősségről...

Na de szerintem vegyél egy tesztet.

ÉS legközelebb lehetőleg védekezzetek!

2010. márc. 7. 11:40
 10/12 A kérdező kommentje:
ezt fogom tenni!!koszi
2010. márc. 7. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!