Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzás gátlótól nő a mell méret?
Anyának azután lettek nagyok a mellei, miután én megszülettem. Szóval ha bögyös szeretnél lenni, akkor javasolnám a teherbeesést. :D
Egyébként régen mindenféle praktikát és krémeket kipróbált, de semmi sem volt hatásos, csak ÉN.
Azért ez nem ilyen egyértelmű kérdés, mert:
"A mell felépítésében három fő alkotórész játszik döntő szerepet:
- Mirigyszövet, ami 15-20 sugarasan elhelyezkedő lebenyből áll. Mérete nem terhes állapotban nem nagyobb, mint a bimbóudvar, szoptatás idején azonban jelentősen megnagyobbodik.
- Kötőszöveti állomány, mely az emlő támaszát adja, formáját biztosítja.
- Zsírszövet, amely a mirigyek és a kötőszöveti állomány közötti területet tölti ki, az életkor előrehaladtával mennyisége a mirigyek rovására növekszik.
E három alkotóelem aránya szabja meg a mellek méretét, alakját, feszességét, összességében egyéni jellemzőit."
A hormonok a mirigyállományra hatnak, akinek arányaiban nagyobb a mirigyállománya, annak előidézhet változást a fogamzásgátló.
Sőt, az ösztrogénhatású gyógynövényeket tartalmazó krémek is azoknak hasznáélnak, akiknek relatíva nagyobb a mirigyállományuk, mivel ezektől az megduzzad!
Akinek a zsírszövet aránya sokkal nagyobb és a mirigyállomány kisebb, annak sem a fogamzásgátló, sem a krémek nem okoznak változást.
Ez független az alap mellmérettől! Egy kicsi mellben is lehet h a zsírszövet dominál, bár minél nagyobb alapból annál valószínübb a zsír dominanciája.
Saját tapasztalat alapján a "hegyesebb" típusú cicik rendelkeznek nagyobb mirigyállománnyal. Persze nem jelenti az h másiknál nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!