Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Érdemes bevennem a 2 levél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes bevennem a 2 levél fogamzásgátlót? Véletlenül a fiókomban találtam, évekkel ezelőtt abbahagytam a szedését.

Figyelt kérdés
Ma pakolásztam és találtam 2 levél bontatlan Rigevidon fogamzásgátlót. A pasimmal óvszert használunk. Kidobni nem akarom a gyógyszert, a szavatossága még jó (2 évig), de viszont utána nem folytatnám a szedését. Elhasználjam? Lehet tőle bajom ha 2 hónapig szedem aztán nem?
2010. márc. 6. 15:36
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia!

Nem értlek! Nem szedsz gyógyszert, óvszert használtok.

Ez eddig oké!

Megtalálod, aztán ki tudja milyen meggondolásból, be akarod szedni.

Még ez is oké! (meguntad a gumit...)

De aztán jön a lényeg, csak azért szednéd be , mert sokba került. De aztán megint abba hagynád...

Na ne már!!!!

A fogamzásgátló tbl. szedése folyamatos. Nem úgy működik, hogy szedem egy pár hónapig, aztán abba hagyom, aztán megint elkezdem, mert találtam egy levéllel.

De van mg egy kérdésem is?!

Ki írta ezt neked, és mikor?!!!!!

Rigevidon-t?! Úristen!Gratula az orvosodnak!

Ennél ezerszer modernebb fogamzásgátló tbl.-ák vannak már forgalomban, amiknek a hormontartalma sokkal kisebb,

ezáltal kisebb a káros hatás is.

2010. márc. 6. 19:25
 12/13 A kérdező kommentje:

18:57-es! Már az első szemektől kezdve védett vagy!!! És képzeld ezt is nőgyógyász mondta, nem is akármilyen. És én anno az első szem után ahogy elmúlt a msensi már szexeltem és nem lett baj, évekig. Mindegy.

Ez csak egy kérdés volt, nem értem egyes válaszolók miért ,,hülye pi.csáznak" le engem, vagy már kérdezni se szabad?

2010. márc. 6. 19:53
 13/13 anonim válasza:

Az első szem bevételétől már védett vagy?!

Te ezt komolyan elhiszed?!

Hát tényleg nem akármilyen orvosod lehet!!!!!!!

Abban viszont teljesen igazad van, hogy kérdeztél, választ vártál és nem mocskolódást.

Jellemtelen dolog a net láthatatlan hálója mögé bújva szemétkedni másokkal!

2010. márc. 7. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!