Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 eves lany vagyok. Lefekudtem a volt baratommal 3 honapja. Hasznaltunk ovszert es azota rendszeresen jon a mestruaciom. Felek h terherbe esek. Nem eresztem rosszul meg magam. Nagyon felek h teherbe esek. Vajon terhes lehetek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 19:34
11/21 anonim válasza:
Nem tudom miért kell leszólni a sajt.Igenis lehetséges az,hogy menstruálsz,és mégis terhes avgy.Egy ismerősöm végigmenstruálta a terhességét.Nekérdezzétek miért,és hogyan,de így volt...:O...:\
12/21 anonim válasza:
Utolsó! Ijesztgesd csak hülyeségekkel. A terhességet nem lehet nem észrevenni. Ha végigmenstruálta, akkor nem terhes, ha valaki terhesség alatt menstruál, az nem ugyanolyan. És biztosan nem védekezett óvszerrel, ami ki sem szakadt.
13/21 anonim válasza:
Tutira nem vagy terhes, de ha nagyon aggódsz csinálj tesztet!
Amugy meg miért kellett leszavazni az előzi válaszom?
nem írtam hülyeséget és csak segíteni akartam...
14/21 anonim válasza:
jajj!!!! leszóltam a sajt!!! szegény sajt!!!
15/21 anonim válasza:
A válszok értelmesek! A kérdés értelmetlen!
16/21 anonim válasza:
Hülye krédésre csak hülye válasz mehet. :)
TERHES VAGY kvrva! :D
17/21 A kérdező kommentje:
mert kell enyire sertegessetek...ez nem igassag...nem vok k.rva!
2010. márc. 7. 16:33
18/21 anonim válasza:
sajnálom,de nem ijesztgetni akartam..csak többen írták,hogy ez" hülyeség hogylehetnél már terhes "stb.
és csak elmondtam a véleményem...nemmondták,hogy ide csak hülyeségeket lehet írni...-.-
19/21 A kérdező kommentje:
koszonom a megertest:):D
2010. márc. 7. 20:03
20/21 anonim válasza:
igaza van lehetsz terhes attol mert menstruálsz nekem is meg volt az 1 hónapban mikor már terhes voltam persze én nem védekeztem és nem is akartam!!! de ha nem szakadt ki a gumi nem vagy az ne félj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!