Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy 16 eves lany vagyok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 16 eves lany vagyok. Lefekudtem a volt baratommal 3 honapja. Hasznaltunk ovszert es azota rendszeresen jon a mestruaciom. Felek h terherbe esek. Nem eresztem rosszul meg magam. Nagyon felek h teherbe esek. Vajon terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 19:34
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Nem tudom miért kell leszólni a sajt.Igenis lehetséges az,hogy menstruálsz,és mégis terhes avgy.Egy ismerősöm végigmenstruálta a terhességét.Nekérdezzétek miért,és hogyan,de így volt...:O...:\
2010. márc. 5. 21:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ijesztgesd csak hülyeségekkel. A terhességet nem lehet nem észrevenni. Ha végigmenstruálta, akkor nem terhes, ha valaki terhesség alatt menstruál, az nem ugyanolyan. És biztosan nem védekezett óvszerrel, ami ki sem szakadt.
2010. márc. 5. 21:47
 13/21 anonim ***** válasza:

Tutira nem vagy terhes, de ha nagyon aggódsz csinálj tesztet!

Amugy meg miért kellett leszavazni az előzi válaszom?

nem írtam hülyeséget és csak segíteni akartam...

2010. márc. 5. 22:39
 14/21 anonim ***** válasza:
jajj!!!! leszóltam a sajt!!! szegény sajt!!!
2010. márc. 6. 15:53
 15/21 anonim ***** válasza:
A válszok értelmesek! A kérdés értelmetlen!
2010. márc. 6. 17:45
 16/21 anonim ***** válasza:

Hülye krédésre csak hülye válasz mehet. :)

TERHES VAGY kvrva! :D

2010. márc. 6. 19:21
 17/21 A kérdező kommentje:
mert kell enyire sertegessetek...ez nem igassag...nem vok k.rva!
2010. márc. 7. 16:33
 18/21 anonim válasza:

sajnálom,de nem ijesztgetni akartam..csak többen írták,hogy ez" hülyeség hogylehetnél már terhes "stb.

és csak elmondtam a véleményem...nemmondták,hogy ide csak hülyeségeket lehet írni...-.-

2010. márc. 7. 19:38
 19/21 A kérdező kommentje:
koszonom a megertest:):D
2010. márc. 7. 20:03
 20/21 anonim válasza:
igaza van lehetsz terhes attol mert menstruálsz nekem is meg volt az 1 hónapban mikor már terhes voltam persze én nem védekeztem és nem is akartam!!! de ha nem szakadt ki a gumi nem vagy az ne félj!!!
2010. márc. 25. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!