Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Még mindig vérezhetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig vérezhetek?

Figyelt kérdés
Lassan két hete,hogy elkezdtem szedni a fogamzásgátlót a menstruációm első napjától és mindig megvan. Az a kérdésem,hogy ez normális?
2010. márc. 4. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
ha megvágnak akkor vérezhetsz
2010. márc. 4. 18:07
 2/4 MaXXeGee ***** válasza:
Igen, ezt a hangok is megmondták a fejemben! :D
2010. márc. 4. 18:21
 3/4 anonim válasza:
Én is most kezdtem el szedni úgy majdnem egy hónapja fogamzásgátlót. És ez teljesen normális, mondta az orvosom is, és olvastam is sok helyen. Nekem is tovább volt meg mint szokott..ha elmúlik utána köztes vérzés is jelentkezhet(ne izgulj nagyon kevés.. "pecsételésnek" szokták mondani...) na ez szintén normális az első 3 hónapban.
2010. márc. 4. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:
én is most kezdtem szedni és kb én is majdnem a második hete vérzek. az egyik barátnőm két hónapig vérzett. aztmondják h az első 3 levélnél jelentkezhet
2010. márc. 4. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!