Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek vajon terhes gyógyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek vajon terhes gyógyszer mellett?

Figyelt kérdés
Tri-regolt szedek múlt hónapban enyhe 2 napig tartó barnás vérzésem volt.Jelentkeznek rajtam a terhesség tünetei enyhe has derék fájás illetve mellfeszülés.csináltam egy tesztet ami ugyan negatív lett de valahogy nem bízom benn.Lehetek vajon terhes?volt már valaki ilyen helyzetben?
2010. márc. 4. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm fogamzás gátlót szedett, negatív lett a tesztje, normálisan menstruált, negatívat mutatott az UH..és itt a fia :S rettentően ritka eset...
2010. márc. 4. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
nagyon ritka hogy valaki a gyógyszer megfelelő szedése melett teherbe esik de tény hogy azért van akinél így alakul dolog. ha nőgyógyászhoz elmész ő teljes bizonyossággal meg tudja állapítani hogy terhes vagy e vagy sem én ezt javaslom ahelyett hogy idegeskedve várd a következő mensidet meg még 3 tesztet vegyél
2010. márc. 4. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
no figyi. a triregol kicsit erősebb hormontartalmú gyógyszer mint ezek a mostani ultrakevés hormontartalmú csodapirulák. a barnázás, a mell és derék fájdalom annak a jele lehet h túl erős neked ez a gyógyszer. menj nőgyógyászhoz, mert nem biztonságos neked ezt szedned. ír majd neked alacsonyabb hormontartalmút. nemvagy terhes, nyugi. mióta szeded amúgy? énis ezt szedem.
2010. márc. 4. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb sem jön meg rendesen, szerintem is vissza kell menni a nődokihoz, h adjon valami mást.

Egyébként szerintem nem vagy terhes, ha rendesen szedted.

2010. márc. 4. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem alacsony hormontartalmútól is fájt a mellem hónapokig. Amúgy a Tri-regol elég régi és magas hormontartalmú gyógyszer, szerintem is másikat kéne felíratnod:S A tüneteid is ezt mutatják...
2010. márc. 4. 17:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Régebben szedtem 3 évig aztán utána nem szedtem 4 évig és most kezdtem újra a negyedik levélnél tartok.Eddig soha nem tapasztaltam ilyet csak azért kérdeztem.Köszi a válaszokat!!!
2010. márc. 4. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet köszöni szépen a szervezeted a Tri-regolt.

Én is így voltam egy másik fogamzásgátlóval, régóta szedtem, aztán előjöttek terhességre utaló tünetek.

Elmentem dokihoz, bébi nem volt, alacsonyabb hormontartalmúra kellett cserélnem.

Azóta elmúlt minden és jól vagyok.

2010. márc. 8. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!