Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 4évig szedtem a lindynette20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4évig szedtem a lindynette20 fogi tablettát! Januárba hagytam abba, szerintetek lehetek terhes? Mert a teszt pozitívat mutat! Igaz halványan! Vagy van a gyógyszerbe valami ami miatt a teszt halvány csíkot mutat?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát védekeztél január óta, vagy nem? Ilyen pofon egyszerű.
2010. márc. 4. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
a gyógyszer azért van, hogy ne legyen csík, ha abbahagyod attól még nem lesz csík, még halvány se, ismételd meg és ha van csík azon is akkor gratulálok anya leszel
2010. márc. 4. 09:34
 3/8 A kérdező kommentje:
nem
2010. márc. 4. 09:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk! És 3x voltunk együtt, és valószínű peteéréskor! Én örülnék ha baba lenne! Csak nem tudom nem e a gyógyszer van még bennem
2010. márc. 4. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor meg mégis miért ne lennél terhes, ha nem védekezel cirka 2 hónapja??
2010. márc. 4. 09:37
 6/8 anonim ***** válasza:
a gyógyszertől nem lesz terhességi hcg hormon a szervezetedben...
2010. márc. 4. 09:59
 7/8 anonim ***** válasza:
tesztelj még egyet. sztem terhes lettél. gratulálok.
2010. márc. 4. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyógyszer mellett nem mutat terhességet a teszt. A halvány csík is csík, de menj el nőgyógyászhoz, ő 100%-ra megmondja. Vagy csinálj még egy tesztet pár nap múlva.
2010. márc. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!