Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen körülmények közt lehetek terhes?
Nem mondom, hogy 0% az esélye, de szinte LEHETETLEN, hogy terhes legyél, ne aggódj!
Furcsa egyébként, hogy mennyi félét mondanak a netes blogok, fórumok és az orvosok, hogy na, akkor vajon mikortól is véd a tabletta. Amikor én megkaptam az enyémet, nekem azt mondta az orvosom, hogy majd a betegtájékoztató megmondja, mert minden gyógyszernél más. Nekem az a véleményem, hogy ha nem védene az első szemtől, akkor a gyógyszerkészítőknek, gyógyszergyáraknak nem lenne felelősségük beleírni, hogy valóban azonnali védelmet nyújt. Az én gyógyszerem is azonnali védelmet ígért, habár én megvártam az első levelet, addig mi is óvszerrel védekeztünk. Én úgy vagyok vele, hogy az ördög sohasem alszik, inkább menjünk biztosra, az az 1 hónap már nem oszt-nem szoroz!
Visszatérve hozzád... Mivel nem élvezett beléd, így maximum csak előnedv KERÜLHETETT beléd, amivel rendkívül kevés az esélye, hogy teherbe ess. Ráadásként már 2 hete szedted a gyógyszert.
No para, semmi gond nem lesz! Nem vagy terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!