Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az, hogy fogamzásgátlo szedése hangulatváltozást és evészavarokat okoz?
Figyelt kérdés
2008. szept. 3. 14:49
1/6 anonim válasza:
Lehet. Én a Meliane-tol egyfolytában éhes voltam és idegeskedtem, dühös voltam ok nélkül.Máskor meg depis. Pedig semmi okom nem volt rá. Más gyógyszert irattam és érdekes mód ez semmi bajt nem okoz:)
2/6 anonim válasza:
Okozhat. Szólj az orvosnak, ír másikat.
3/6 anonim válasza:
Előfordul ilyen mellékhatás. A legegyszerűbb, ha elmész a dokihoz és megmondod neki, hogy írjon fel másikat.
4/6 anonim válasza:
Szólj dokinak, de valószínűleg nem ír másikat, Te meg ne erőltesd, mert kell egy idő, amíg hozzászokik a szervezeted.
5/6 anonim válasza:
miél elöbb menj el az orvosodhoz! nálam is voltak ezek a tünetek míg végűl lett tőle egy daganatom !!!vizsgáljon ki renedesn!
6/6 anonim válasza:
Fogadok az a daganat vagy túlzás,vagy már ott volt előtte is...
Nekem is ugyanezek voltak,és az első hónapban ez még teljesen normális,én megszoktam,és már nincs ez.
Nekem pecsételő vérzésem is volt,de az is elmúlott.[Harmonet]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!