Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek felírják?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felírják?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok.Egy éve együtt vagyok a barátommal.Szeretnék fogamzásgátlót feliratni de anyukámék nem tudják hogy nem vagyok szűz és nem is nagyon támogatja a dolgot... végülis megértem mert 14 vagyok de szeretem a barátomat.Tehát kérdésem az hogy szerintetek szülő nélkül felírják e nekem.
2010. márc. 3. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom felírják-e, én nem írnám fel. 14 évesen még nincs annyira kifejlődve a szervezeted, hogy ilyen vackokkal tömködd magad. Még ki sem alakult rendesen a peteérésed és máris blokkolnád? Nem szabad. Én biztosan nem írnám fel, nem szemétségből, hanem mert gyereknek nem való a hormon. Ezen te is gondolkozz el, mert tönkreteszed vele a szervezetedet. Arra semmit sem mondok, hogy hány évesen kezdtél szexuális életet élni, mert hiába is mondanám, de később ebből is baj lehet. Nem csak munkahelyen létezik burn out (kiégés), hanem érzelmi életben is.
2010. márc. 3. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
nem tudom h felirják. vigyél magaddal egyb barátnöt aki idösebb, vagy egy idösebb személyt akiben bizol. de sztem anyukáddal közölnöd kéne h gogyszert szedsz. am jo ötlet h védekeztek.
2010. márc. 3. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Nameg hazudnál a szüleidnek? :( Ne tedd tönkre a jó kapcsolatodat a családoddal egy ilyen egyáltalán nem egészséges baromság miatt. Mert ha ilyen kiderül, akkor abból nagy balhé van, és megjegyzem teljesen jogosan. És ha rosszul leszel a tablettától mi lesz? Akkor mit mondasz otthon? Ne csináld :( Ezt tényleg jó szándékból mondom neked, nem szemétkedni akarok. :(
2010. márc. 3. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:
nem kell még ebben a korban szexelni. neked még fejlődésben van a szervezeted, nem szabad összezavarni. és még a szüleidnek is hazudsz, nem csak, h kefélsz 14 évesen? gondolom, eddig megszakitással " védekeztetek ". kicsit szanalmas vagy. :S
2010. márc. 3. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Nah nem kéne ilyen hangnemben válaszolni szegény csajszinak. Abban igazatok van, hogy még túl korai, de legalább gondolnak a védekezésre, amiért nagyon gratula :D

Szerintem 1 próbát megér, de utána légyszives mondd el a szüleidnek, vagy legalább anyukádnak, nehogy tényleg baj legyen belőle.

Írd meg, hogy mire jutottál légyszy, érdekel a dolog. Sok sikert kívánok Neked.

19/L

2010. márc. 3. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértelek. Nem tudom,hogy miért kell mindenkit leoltani, mert szexel 14 évesen. Én is ennyi voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet és felirattam tablettát. (már 3 éve) és nem volt semmi bajom tőle, hogy ilyen hamar kezdtem el szedni. Én megbeszéltem anyukámmal és hát belement, mert gondolom nem akar nagymama lenni. Szerintem beszéld meg anyudékkal a dolgot. Szexelni fogtok tabletta nélkül is és ezt szerintem anyudék is tudják. Lehet még örülnek is, hogy így gondoltok a védekezésre. Amúgy ha nagyon nem akarod belevonni anyudékat szerintem felírják nélkülük is.
2010. márc. 3. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves előttem szóló! Ha bajod lesz a tablettától, az nem 17 éves korodban fog kiderülni, hanem majd amikor gyereket szeretnél és csodálkozol, hogy nem jön. A fogamzásgátló tabletta nem cukorka, nem ajánlott minden korosztálynak. Főleg nem 14 éveseknek. A szexuális élet kezdése pedig igenis korai, nézz utána mondom a kiégésnek. Ne csodálkozz, ha majd 30 évesen azt hiszik, hogy 40 vagy.
2010. márc. 3. 21:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Egyébként eddig is védekeztünk csak gumival és nem megszakítással a gumit sem hagynánk abba csak én lennék biztosabb menne hogy ne legyen semmi baj,ne kelljen mindig izgulnom meg minden.Anyával megpróbálok beszélni de nem tudom hogy mondjam el neki...!Egyébként igen tudom igazatok van 14 évesen szexuális életet éni nagyon korai.De tényleg hát nem tudom nekem most van olyan kapcsolatom mikor nagyon szeretem a barátomat lehet ha ő nincs csak 18 évesen vesztettem volna el a szüzességem hiszen lehet nem lett volna rá sem személy sem alkalom.Nekem most volt és mivel idősebb barátom is van ezért több mint egy év után....csak pasiból van...hát én bízok benne és szeretem is.
2010. márc. 4. 16:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem hazudtam a szüleimnek sosem mondtam h szűz vagyok csak nem mondtam el hogy nem.Hisz meg sem kérdezik..hogy mi van..
2010. márc. 4. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!