Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diane 35 javasolt abbahagyása után lehet e vmilyen más féle fogamzásgátló gyógyszert szedni?
Nekem a diane 35-t az arcom miatt kellett szednem, mert nagyon pattanásos voltam. De a tájékoztatóban is benne van, hogy ez nem fogamzásgátló készítmény, hanem az csak mellékhatása. Másrészről viszont nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy max 1 évig szabad szedni, mert a leg májkárosítóbb készítmény.
Ha abba hagytad és szeretnél fogamzásgátlót szedni akkor megbeszéled a nőgyógyásszal és ír fel neked fogamzásgátlót.
Az előttem szólónak csak annyit, hogy attól mert 14 éves attól még szedhet orvosi felügyelet mellett gyógyszert (még ha az fogamzásgátló akkor is).
a diane képes helyreállítani a hormonháztartást, ne beszéljünk már hülyeségeket. az nem fogamzásgátló.
most nemkéne szedned semmit, miután abbahagytad a diane-t, legalább fél évig. amikor a menzeszed már normálisan jön meg, az elején lehet h még kicsit bizonytalan lesz, de majd befog állni, na és amint beállt, akkor elkezdhetsz másik foggátlót szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!