Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lefeküdtem a barátommal szombat este. Pózcserénél észrevettük, hogy kilyukadt a gumi. Nagyon megijedtünk, mert még elég tapasztalatlanok vagyunk e téren. Nem tudtuk mi tévők legyünk. Gondoltunk az esemény utáni tabira, de aztán úgy döntöttünk nem veszünk. A barátom nem ment el (ez nem azt jelenti, hogy nem lehetett egy kis spermium az óvszerbe). Ez 2 nappal a menzeszem vége után volt. Jó döntést hoztunk szerintetek azzal, hogy nem vettem be esemény utánit?

2010. márc. 2. 20:24
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Ne parázz meg többet árt mint használ a tabi meg kicsi az esély rá hogy terhes legyél??!! Pont az ilyen hozzáállások miatt van annyi terhesség megszakítás. Védekezni mindig kell és ha egyszer már nem sikerült akkor nem imádkozni kell meg az keresztbe tenni az ujjakat hanem cselekedni. Beballagni tabit kérni.Neked nem meséltem 17éves anyaságokról rémtörténeteket? Mindent meg kell tenni ilyenkor hogy nehogy nem kívánt terhesség legyen a vége.
2010. márc. 12. 20:22
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg azért van sok terhesség megszakítás, mert egyesek azt hiszik, hogy ha állva szexelnek, attól nem lesznek terhesek, mások az abortuszt használják védekezésnek. Nem a védekező pároknál szokott összejönni. Én ismerem a statisztikákat, látom kik járnak abortuszra, és nem az ilyen párok.
2010. márc. 12. 20:24
 23/25 anonim válasza:
21:46-os felvehetnénk a kapcsolatot? Szeretnék kérdezni tőled pár dolgot. Amint olvasom van némi közöd a női nemhez:)Kérlek válaszolj!Köszi:)
2010. márc. 12. 23:37
 24/25 anonim ***** válasza:

Az esély kb. 20-30 százalék egy ciklus alatt, ha pont sikerült elkapni a megfelelő időpontot. 1 éven belül kb. 85% az esély.

Itt olvashatjátok: [link]

A Mennyi az esélye..? bekezdés alatt :)

2010. márc. 13. 08:40
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Nekem is volt ilyen eset 2x. Először úgy volt, hogy menzes után 2 nappal elment bennem a pasim. Gyorsan futottunk 72 órásért, kiderült fölöslegesen. Azért bevettem, a biztonság kedvéért. A 2. alkalommal pedig véletlenül bennem maradt a gumi, de a pasim akkor még nem ment el, de nem is aggódtam emiatt annyira, hogy terhes leszek, és nem is lettem. Nagyon sok minden közrejátszik abban, hogy sikeres legyen a megtermékenyítés. Mindegyik kommentelőnek van némi igaza.
2010. márc. 13. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!