Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagy a kockázata ha gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a kockázata ha gumi nélkül csináljuk?

Figyelt kérdés
sajnos egyre többet csináljuk és sokszor nem telik gumira ugy hogy anélkül csináljuk egy héten kb 2 nap gumival csináljuk a többin meg nélküle. elég fiatalok vagyunk igy könyebb teherbe esni? vagy mire figyeljünk h ne legyek az?
2015. jún. 23. 20:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Patikában kell gumit venni. Majd elcsodálkoztok mennyibe kerül ott. Töredéke a csilivili "neves" márkák árainak.
2015. jún. 23. 21:37
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Én felnőtt nőként, a felnőtt férfi párommal is csak akkor védekeznék így, ha tudnánk örülni egy meglepetés babának.

Amióta kb. másfél éve olvasom ezt a rovatot, 4 tini lánnyal folytattam itt privát levelezést, aki terhes volt. A legfiatalabb közülük 14 éves volt. Azt írta, hogy a 21 éves barátja meggyőzte arról, hogy a megszakított közösülés biztonságos védekezés, és "tud rá vigyázni, nem lesz baj".

A szüleinek alig merte elmondani, hogy terhes, mert azt sem tudták, hogy szexuális életet él - ahogy gondolom a tieid sem.

Az a lány, aki ezt a kérdést négy hónappal ezelőtt kiírta, 16 éves, és mint időközben kiderült, jogos volt az aggodalma, és 17 évesen édesanya lesz. Emlékszem, hogy annak idején sokáig gondolkoztam azon, hogy megírjam-e neki mindazt, amit végül megírtam a 8. hozzászólásban.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__66146..

Én őszintén azt kívánom neked, hogy te ne ilyen áron tanuld meg, hogy mennyire fontos a megbízható fogamzásgátlás.

Lehet megbízható óvszer márkákat kapni nagyobb kiszerelésben, annak a töredékérét, amennyit te írtál.

2015. jún. 23. 21:38
 13/26 anonim ***** válasza:
ha nincs pénzetek gumira, a barátod a szádba élvezzen,semmiképpen se a puncidba!
2015. jún. 23. 21:56
 14/26 anonim ***** válasza:

lehet nagyon olcsón is gumit venni nagykiszerelésben.pl szexshopokban.de a rossmanban Dmbe is van olyan márka ami töredéke ennek.

Egy abortus es egy gyerek na az csak igazan a drága. A lelki testi sérülésekről nem is beszélve.

Én úgy lettem terhes hogy megszakitassal csinaltuk de mi terveztük a gyereket a közeljövőben.tehat gumi nélkül egy percet se legyen benned a kukija.

2015. jún. 23. 22:05
 15/26 anonim ***** válasza:

# 12 vagyok, most jutott el az agyamig, amikor újra olvastam a kérdésedet, hogy még csak azt sem írtad, hogy megszakított közösülést alkalmaznátok.

Azzal is nagyon nagy felelőtlenség és orosz rulett lenne, de ha ráadásul anélkül éltek szexuális életet, arra mondani sem tudok semmit. Így minimum 25 % esélyed van arra minden hónapban, hogy teherbe ess.

2015. jún. 23. 22:16
 16/26 anonim ***** válasza:
Bizony nagy.
2015. jún. 24. 00:01
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártana egy kicsit felelősségteljesebben intézni a dolgokat! Naponta találkozni 14-15-16 éves kétségbeesett lányokkal,(akár itt is)akikről később kiderül,nem volt alaptalan a félelmük...
2015. jún. 24. 03:18
 18/26 A kérdező kommentje:
van hogy ki veszi mielőtt el élvez, de nem mindig tudja akkor utána ki szoktam mosni.
2015. jún. 25. 19:11
 19/26 anonim ***** válasza:

Teherbe fog cseszni, vagy az elő váladéktól, vagy csak azért mert beléd megy. Nem lenne jó, ha ilyen primitív alsópolcos marhák szaporodnának. Most gondolj bele a gyermeknek olyan anyja lenne mint te, és olyan apja mint a párod.

Komoly bagázs, egy biztonságos szexet nem tudtok megszervezni, akkor mi lesz, ha a gyereket kell megszülni, felnevelni?

Nyomjátok inkább seggbe meg szájba, abból bajotok nem lesz.

Ráadásul nekem se kell a purgyétokat eltartani...

2015. jún. 25. 19:30
 20/26 anonim ***** válasza:
19 Igy van!
2015. jún. 25. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!