Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a kockázata ha gumi nélkül csináljuk?
Kockázat az mindig van.
Mi azt szoktuk hogy szex közben többször váltunk át orálra, hol kölcsönösen, hol pedig csak nekem, ha jött is valami váladék azt lenyalja a csajom aztán folytatjuk tovább.
Ezzel nem fogtok biztosra menni, de jobb mintha csak simán csinálnátok és jön ki a váladék és nem "frissítitek" a srác farkát.
igen ,nagy
a lidliben
12 db gumedlinek 800ft környéke az ára
az abortusz jóval drágább és borzasztóbb
vagy csak franciázzatok
Nagyon nagy gáz. Az abortusz durvább lesz, mint gumit venni. Ha megtartjátok, az meg még annyira!
Vegyetek gumit, vagy tablettát. Vagy akkor nem kell bedugni, marad az orál mindkét félnek.
Komolyan mondom, nem vagytok normálisak!
1000 ft-ért szoktunk 3 at venni de az elmegy 1 nap alatt ha mindig csereljuk. de csinaltuk regen ugy is hogy 1 gumiba többször élvezett csak 1x kiszakadt :(
14 vagyok a baratom 16
Még nagyon fiatalok vagytok és megértem,hogy kívánjátok egymást, de ha nincs gumi akkor intézzétek el egymást máshogy.
Ha megszakítással védekeztek nagyon nagy az esélye,hogy egyszer csak teherbe esel. És egy abortusz azon túl,hogy drága lelkileg is ki tud készíteni egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!