Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőm megszakításos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megszakításos módszert erőltet, de én ragaszkodom a gumihoz amíg nem szed gyógyszert, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tény hogy gumiban kb a fele élvezet eltünik a dolognak, de ő javasol megszakításos módszert, vagyis szinte már követel és veszekszünk nem is szexelünk.

De ugye ott az előváladék ami gyakorlatilag jóeséllyel sperma, vagyis a megtermékenyítés esélye szinte mindig 50% amikor van előváladék. De ezt én nem tudhatom se ő szóval ez így egy nagy baromság és felelőtlen életmód!

2015. jún. 23. 19:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Közlöd vele, hogy te még nem akarsz gyereket és ez két emberen múlik, itt nálatok egy ember kiesett, tehát vagy szexeltek gumiban, vagy sehogy.
2015. jún. 23. 20:01
 2/15 A kérdező kommentje:

De az a vicc, hogy a gumi az egy alternatív megoldás, viszont egyikünknek sem tetszik, főleg neki.

Gyógyszerrel nincs baja, csak fél belevágni mert hogy ilyen olyan mellékhatása van. Ha találna egy normális gyógyszert... csak nincs kedve hónapokig tesztelgetni őket, miközben folyamatosan elváltozik a teste meg ilyen baromságokat emleget.

2015. jún. 23. 20:03
 3/15 anonim ***** válasza:
Meg kéne vele értetni,hogy a megszakitásos módszer nem létezik. Mert az nem egy módszer a védekezésre,nem védekezés hanem szerencsejátek
2015. jún. 23. 20:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha nem szed gyógyszert, akkor meg marad a gumi. Hiába kevésbé élvezetesebb a szex vele (de lehet élvezni vele, tehát nem zárja ki az élvezetet), de hidd el, hogy nem kívánt terhesség miatt abortuszra menni vagy szülni egy gyereket, sokkal kellemetlenebb, mint gumiban szexelni!
2015. jún. 23. 20:10
 5/15 anonim ***** válasza:

Valamiben meg kell egyeznetek. Megértelek téged, a gumi nem jó. De őt is, mert a gyógyszerszedés sem egy leányálom - én a negyedik után feladtam, elegem lett. Az egyiket nem szedhettem sokáig, mert tönkreteszi a májat. A másiktól szédültem és hánytam. A harmadiktól hasmenésem volt hónapokig. A negyediknél a lábam feszült, de úgy, hogy éjszaka a fájdalomra ébredtem.

Nálunk az lett a megoldás, hogy oké, megszakítás. Ha jön a gyerek, hadd jöjjön. Ha nem tinik vagytok és komoly a kapcsolatotok, akkor esetleg gondolkozzatok el rajta. Nekünk eddig bevált :)

2015. jún. 23. 20:11
 6/15 A kérdező kommentje:

De ezt miért nekem magyarázod?

Barátnőm kritizálja a gumit, én se kedvelem szívesebben csinálnám nélküle de nincs is problémám vele.

2015. jún. 23. 20:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Passzold le nekem, én dugnám gumi nélkül.
2015. jún. 23. 20:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Esetleg valami spermicid anyag? Kipróbálhatnátok valami hülyekúpot az előváladékban lévő spermát tuti megöli(ha van)
2015. jún. 23. 20:45
 9/15 Scav ***** válasza:
a mai tablettáknak igen kicsi, vagy egyáltalán nincs mellékhatása a legtöbb nőre! max annyi, hogy a rendszertelen ciklust is beállítja. Ismerősömnek tabi előtt 1 hétig tartott a menstruáció, tabival 3-4 nap alatt lement és nem görcsölt úgy, mint előtte. Vágjatok bele a tablettába, ne várjatok. Nehogy a kapcsolat bánja!
2015. jún. 23. 21:12
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát figyelj mondd meg neki hogy vagy szed tablettat vagy te gumit huzol ha nem akarja egyiket sem akkor nem lesz szex.ne is kockaztass én is megszakitassal lettem terhes.
2015. jún. 23. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!