Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon félek, hogy teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek, hogy teherbe estem. Mennyi esélye van?

Figyelt kérdés

A barátommal másfél éve vagyok együtt, fél éve élünk szexuális életet. Eddig minden rendben volt, figyeltünk a védekezésre. De most hétvégén nálam aludt és vasárnap reggel szeretkeztünk. Először csak pettingeltünk. A péniszével simogatott ott. Nem történt behatolás, de simogatott... Majd óvszert húzott és megtörtént az aktus. Az óvszer nem volt lyukas, szakadt. Ellenőriztük. Ettől a simogatástól mennyi az esélye, hogy teherbe estem? Mit tegyek? Nem hatolt belém, de akkor is félek.

A szidós válaszokat kérem kerüljétek. Jól tudom, hogy felelőtlen voltam.

2010. márc. 1. 14:11
1 2
 11/15 anonim válasza:
én folyton koton nélkül csinálom a barátommal, és eddig semmi nem vagyok terhes szóval ne parázz emiatt:D
2010. márc. 1. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:
jaj, h birom az ilyen kis dicsekvőket, h ők már mióta gumi nelkul csinálják, és még mindig semmi, aztan egyszer majd nem lesz akkora szerencséjük, és mehetnek elvetetni a babat. :S
2010. márc. 2. 14:50
 13/15 anonim ***** válasza:
ge3cis volt a pénisze?, max akkor ha igen és te is nedves voltál , mert akkor hamar beszökik.
2010. márc. 2. 16:38
 14/15 anonim ***** válasza:
amugy a dicsekvonek mondom h a barátnőmmel miis 4honapig megszakitassal vedekeztunk . mindent ugyanugy csináltunk és 5.honapra terhes lett, majd abortusz :/ mi sem hittuk el sajnos h veszélyes :S
2010. márc. 2. 16:40
 15/15 anonim ***** válasza:
hat latjatok, nem lehetetlen megszakitással teherbeesni. joforman, csak arra jo, és semmi masra.
2010. márc. 3. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!