Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon félek, hogy teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek, hogy teherbe estem. Mennyi esélye van?

Figyelt kérdés

A barátommal másfél éve vagyok együtt, fél éve élünk szexuális életet. Eddig minden rendben volt, figyeltünk a védekezésre. De most hétvégén nálam aludt és vasárnap reggel szeretkeztünk. Először csak pettingeltünk. A péniszével simogatott ott. Nem történt behatolás, de simogatott... Majd óvszert húzott és megtörtént az aktus. Az óvszer nem volt lyukas, szakadt. Ellenőriztük. Ettől a simogatástól mennyi az esélye, hogy teherbe estem? Mit tegyek? Nem hatolt belém, de akkor is félek.

A szidós válaszokat kérem kerüljétek. Jól tudom, hogy felelőtlen voltam.

2010. márc. 1. 14:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

esélytelen

ne parázz

2010. márc. 1. 14:14
 2/15 anonim válasza:
50%
nyugi, 0% az esély rá!
2010. márc. 1. 14:16
 3/15 anonim ***** válasza:
15%
azért a gyerek neve legyen majd Zoltán
2010. márc. 1. 14:17
 4/15 anonim ***** válasza:
50%
teljesen esélytelen:) 100% nyugalom 0% baba
2010. márc. 1. 14:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
nem sok rá az esély, közelít a nullához....én is parázós voltam és így fogamzásgátlót szedtem inkább, néha az ember a kedvese jelenlétében nem olyan megfontolt.....megértelek!!!
2010. márc. 1. 14:20
 6/15 anonim ***** válasza:
nyugi... nem lesz gond!
2010. márc. 1. 14:25
 7/15 anonim ***** válasza:
nagyon kicsi az esélye. szinte 0.
2010. márc. 1. 14:42
 8/15 A kérdező kommentje:

A normális válaszokat köszönöm. Igyekszem megnyugodni. De azért bennem van, hogy mi van ha...?!

A másik kettőt meg puszilom, hogy 14-15 évesen ezzel szórakozik. Az IQ-d kisebb, mint egy ovisnak.

2010. márc. 1. 14:53
 9/15 anonim ***** válasza:
semmi esély nincs rá,hogy terhes legyél. megnyugodhatsz. de ha idegeskedsz az eltolhatja a menstruációdat és attól még idegesebb leszel. szóval no para
2010. márc. 1. 15:18
 10/15 anonim ***** válasza:
nem mondanám, h semmi esély, mert előváladék bejuthatott. attol meg teherbe lehet esni. azt mondják, kicsi az esély, de mi van, ha benne vagy abban a kis százalékban?
2010. márc. 1. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!