Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esély a terhességre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély a terhességre?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel tegnap reggel volt egy kis hancúr, gumival csináltuk... Eltelt 3 óra,aludtunk még egyet, telefonon keresték, arra gondoltam,h gonosz leszek és beteszem neki közben, (háromszor húztam ki-be), nem élveztem bele meg semmi, de nem volt rajtam gumi. Lehetséges terhesség? Arra gondolok,h az előző aktusból maradhatott valami rajtam ami okozhatja? Bár a farkam már száraz volt, nem tartom nagyon valószínűnek, de mégis kikérném a véleményeteket is.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. márc. 1. 10:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon voltam észnél az tény (ébredés után 2 perccel), de utána nekem is leesett,hogy nem kellett volna... Én is gondoltam, hogy kevés az esély rá, de gondoltam kikérem a ti véleményetek is, amit mégegyszer köszönök szépen. :)
2010. márc. 1. 12:43
 12/12 anonim ***** válasza:
nem védekeztetek, ezért lehet.
2010. márc. 1. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!