Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért jó védekezés nélkül szexelni?
Én el se tudnám képzelni, hogy barátomnak pont élvezés előtt kelljen kivennie, utána meg még parázzunk is majd' 1 hónapig..
Miért jó ez?
Szia! Hogy miért jó? Elmondom neked: Nem mindig kellemes az, ha benned megy el. Diszkomfortérzet, kellemetlen stb. Gondolom ezért jó megszakítással csinálni, sokan hormonális fogamzásgátló mellett is alkalmazzák, pont ezért.
Van, aki azért használ megszakítást, mert bár ugye babát nem szeretne, de nem lenne gond, ha jönne, szerintem ebben az esetben sem elítélendő.
Van aki allergiás elég sok mindenre, hormonokat pedig nem szedhet (ez is gyakori), neki pedig nem sok választása van, maximum annyit tud tenni, hogy kombinálja naptármódszerrel és ovulációs tesztekkel - ez így együtt már sokkal biztonságosabb.
Kérdező, szerinted mi a parább, ha jobban meggondolod?
Kész akarva belelőni, és vagy jó a gumi, vagy nem, vagy kivenni és a csajra tenni?
Előváladék, kedves utolsó..
Nekem már volt abortuszom előváladék miatt.. Erről ennyit..
És inkább gumival, ami ha normálisan van rárakva, akkor nem lehet gáz.. Ha mégis, nődoki -> 72 órás tabi..
Gondolj már bele te is.
2.: Azokra gondoltam, akik nem szednek tabit.. Mellesleg, aki allergiás pl a latexre, az menjen és vegyen latex-mentes gumit.
Mindent meg lehet oldani, csak sztem elég sok ember hlye :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!