Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevin42 kérdése:
1 hónapja lejárt óvszert célszerű inkább kidobni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy több ilyen jellegű kérdés is van ezen az oldalon, de gondoltam azért én is felteszem. Tavaly az egyik fesztiválon szert tettem egy doboz óvszerre amiben elég nag mennyiségű termék volt. Eddig is tudtam, hogy hamarosan le fog járni, de ez a pillanat el is jött. 5. hót írnak a csomagoláson, most 6. hó eleje van (2015) Persze, tudom hogy nem érdemes kockáztatni és nem is szeretnék, de szerintetek tényleg jelentősen megnő a veszélye innentől a használatának? Anno emlékszem találtam egy 2 éve lejárt gumit amit érdekességből kicsomagoltam es felfújtam, hogy mit bír es egyáltalán nem volt vele para.2015. jún. 4. 00:26
1/5 anonim válasza:
én utólag vettem észre hogy kb 1 éve járt le a gumi amit ellőttem. Ezzel most nem azt akarom mondani hogy nincs mitől tartanod. Csak azt hogy ne légy olyan hülye mint én és tartsd be a szavidőt! Ez nem olyan mint a tej, hogy max fosol egyet tőle! Ettől majd fost fogsz takarítani 3-4 évig :)
3/5 anonim válasza:
Húzd a fejedre és fújd fel nyugodtan, látom másra úgy se használod.
4/5 anonim válasza:
első ezt tapasztalatból irtad igaz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!